Dieta ținută de Andreea Marin. Schimbările care au ajutat-o să slăbească 16 kilograme

0
Publicat:

Andreea Marin uimește de câteva luni cu silueta sa. A pierdut 15 kilograme, dar nu din senin. În spatele reușitei sale stă disciplina și o dietă corectă, la care vedeta a apelat din rațiuni medicale.

Andreea Marin a slăbit 16 kilograme. FOTO Facebook
Andreea Marin a slăbit 16 kilograme. FOTO Facebook

Andreea Marin a făcut mai multe schimbări în viață pentru a avea grijă de corpul, dar a reușit să slăbească după ce a apelat la specialiști, potrivit Spynews.ro

„În viață, ne apropiem de niște simptome pe care nu le-am simțit înainte și ne putem simți descurajate în propria viață, să nu înțelegem de ce nu mai e bine. Per ansamblu se întâmplă niște lucruri în corpul nostru și ele ne afectează și starea mentală”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Vedeta trecut la măsuri după ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, iar cu o alimentație atentă și cu sport a reușint să piardă 16 kilograme.

„Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine (...). Am început să țin o dietă corectă, să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos”, a mai spus vedeta.

Vedeta a mărturisit că și-a educat corpul și a ajuns să consume un singur fel de mâncare la o masă, fără a mai simți nevoia să mănânce și altceva.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite