Nume sonore la lansarea „Nasty”, filmul despre viața lui Ilie Năstase: Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Boris Becker, greii fotbalului

0
Publicat:

Marți, la lansarea documentarului biografic „Nasty”, care urmărește viața fabuloasă a legendarului Ilie Năstase (77 de ani), primul lider mondial din istoria tenisului și-a făcut apariția la braț cu  partenera sa, Ioana, iar șirul de vedete care au fost prezente la eveniment a fost impresionant, potrivit Click!.

Ilie Năstase: un om, peste 1.400 de victorii, 111 trofee, dintre care 5 de Grand Slam, și milioane de fani. Tot acest parcurs este urmărit îndeaproape, cu mărturii unice și imagini din arhivă, în documentarul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu.  

De la prietenia fantastică cu mentorul și prietenul său, Ion Țiriac, la relațiile apropiate cu staruri mondiale, de la Jean Paul Belmondo, la prințul Albert de Monaco, pelicula prezintă, cu bune și rele, viața personală și cariera legendei tenisului.

Lansarea „Nasty”. FOTO Facebook Raluca Lupulescu Soare
Lansarea „Nasty”. FOTO Facebook Raluca Lupulescu Soare

Apropiații lui Năstase au avut ocazia să o cunoască în detaliu, marți, la lansarea documentarului biografic „Nasty”.

Apariții senzaționale la lansarea filmului „Nasty”

Nadia Comăneci alături de Boris Becker, Ion Țiriac însoțit de tânăra sa iubită, greii fotbalului, divele din televiziuni și vedete cu decolteu generos au completat perfect seara magică a lansării.

Lansarea „Nasty”. FOTO Facebook Raluca Lupulescu Soare
Lansarea „Nasty”. FOTO Facebook Raluca Lupulescu Soare

Nadia, „Zeița de la Montreal”, a strălucit într-un costum roz, în timp ce Boris Becker, fost number 1 în clasamentul ATP și cel mai tânăr jucător care a câștigat trofeul de la Wimbledon (în 1985), la numai 17 ani, și-a făcut apariția într-un costum negru. 

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite