Ilie Năstase, dezvăluiri din intimitate. Vrea să devină tată la 77 de ani: „Să vedem ce facem, cum facem” VIDEO

0
Publicat:

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a vorbit în cel mai nou episod al podcastului „Fain&Simplu”, realizat de Mihai Morar, despre relația cu Nicolae Ceaușescu și Ion Țiriac, dar a și dezvăluit că-și dorește să devină din nou tată.

În vârstă de 77 de ani, Ilie Năstase trăiește o poveste de iubire care durează de câțiva ani cu Ioana Simion. Deși de-a lungul timpului cei doi nu au fost feriți de situații tensionate, primul număr 1 din istoria clasamentului ATP și soția sa își doresc să devină părinți. 

Fostul jucător de tenis și Ioana Simion și-au unit destinele în urmă cu cinci ani. 

Ilie Năstase
Ilie Năstase vrea să devină din nou tată. Foto: Arhivă

În cadrul podcastului „Fain&Simplu”, Năstase a ținut să precizeze că soția sa își dorește „neapărat o fetiță”.

Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îţi spun ceva: cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios… Acum încercăm să avem şi un copil (eu şi Ioana). Şi nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanţe. 

Ioana vrea neapărat o fetiţă, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiţă. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… Ea e mândră de băiatul ei, a lăsat tot ce a realizat copilului ei. Nu suntem un cuplu liniştit, dar nici să ne luăm la bătaie. Tot ce s-a scris a fost exagerat”, a mărturisit el, potrivit Playtech.  

Amintim faptul că fostul tenismen este tatăl a cinci copii. În timpul căsniciei cu Alexandra King, Năstase i-a adoptat pe Nicholas și Charlotte. Ulterior, a devenit tatăl unei fetițe cu Domnique Garzia. De asemenea, el mai are două fiice cu Amalia Năstase. 

În plus, viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, controversele care l-au înconjurat, dar și amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului sunt subiectul documentarului „NASTY”, care va putea fi urmărit din 16 aprilie în cinematografele din toată țara.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite