Nepotul lui Phil Collins a fost arestat în Peru pentru trafic de cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nepotul lui Phil Collins, arestat pentru trafic de cocaină
Nepotul lui Phil Collins, arestat pentru trafic de cocaină

Philip Austin Collins, nepotul lui Phil Collins, a fost arestat în Peru, după ce poliţia a găsit cocaină în valoare de 3 milioane de lire sterline ascunsă în extinctoarele şi bidoanele pentru carburanţi de pe iahtul acestuia.

Philip, care este fiul fratelui lui Phil Collins, era într-o călătorie pe Atlantic şi vizita insulele Caraibe, în urmă cu câteva săptămâni. Mai târziu, bărbatul de 37 de ani a fost arestat pentru că ar fi încercat să transporte cocaină din Peru în Marea Britanie, informează „Daily Mail".
Nepotul lui Phil Collins şi doi prieteni de-ai săi fac parte dintre cele 27 de persoane cercetate pentru posesie şi trafic de droguri. Tatăl lui Philip, Clive Collins, în vârstă de 71 de ani, care este grafician, a primit în ianuarie un premiu pentru întreaga carieră, dar acum trebuie să aştepte verdictul legislaţiei peruviene în legătură cu fiul său.
Phil Collins, care de-a lungul carierei sale a vândut peste 150 de milioane de albume, a devenit celebru în anii '70, ca baterist al formaţiei Genesis, după ce a răspuns unui anunţ găsit în ziarul „Melody Maker". Iniţial, el a făcut doar backing vocals, însă a preluat microfonul după ce solistul Peter Gabriel a părăsit trupa, în 1975.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite