Naomi Campbell, în lacrimi. Vedeta a vorbit despre dependenţa de droguri şi problemele emoţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naomi Campbell urmează tratament împotriva acceselor de furie de ani buni
Naomi Campbell urmează tratament împotriva acceselor de furie de ani buni

Cunoscută pentru temperamentul vulcanic şi conflictele cu foştii angajaţi, Naomi Campbell (43 de ani) a recunoscut că încă urmează tratament terapeutic împotriva acceselor de furie şi a vorbit şi despre adicţiile ce i-au umbrit trecutul.

„Mânia este o emoţie. Au fost lucruri cărora am fost nevoită să le fac faţă“, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Naomi Campbell, invitată la „The Jonathan Ross Show“ şi citată de dailymail.co.uk.

În perioada 1998-2008, fotomodelul a fost mediatizat pentru comportamentul violent manifestat faţă de angajaţii săi. În 2006, Campbell şi-a lovit menajera cu telefonul mobil, iar un an mai târziu, a pledat vinovată la tribunalul din New York, motiv pentru care a fost nevoită să plătească o sumă de bani şi să muncească în folosul comunităţii. Cel mai important, însă, fosta parteneră a miliardarului rus Vladislav Doronin a început să urmeze cursuri de terapie pentru a reuşi să-şi stăpânească impulsivitatea. Campbell, care apelează şi astăzi la consilierie psihologică, a spus că-şi aminteşte cu tristeţe de trecut.

Protagonista show-urilor internaţionale de modă a discutat şi despre consumul de droguri şi dependenţa de cocaină. „La 29 de ani mi-am dat seama că nu-mi plăcea felul meu de a fi. Nu vreau să mă întorc în trecut. Nu contează care este dependenţa ta – poţi fi dependent de muncă – totul este un mecanism de evadare. Încerci să fugi de ceva“, a explicat ea problemele.

Deşi s-a despărţit de miliardarul Vladislav Doronin, după o relaţie de cinci ani, Campbell s-a declarat fericită în această perioadă.  
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite