Mustrările lui Mircea Badea au avut efect: iubita lui, Carmen Brumă „omagiată“ la Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Mircea Badea şi-a exprimat indignarea că iubita sa, Carmen Brumă, nu face parte dintre vedetele care promovează Realitatea TV, şefii acesteia au remediat problema.

În urmă cu două zile, prezentatorul emisiunii „În gura presei" de la Antena 3 şi-a exprimat indignarea pe blogul personal: deşi este de mai bine de zece ani la acelaşi post, Realitatea TV, Carmen Brumă, iubita lui, nu face parte dintre vedetele care promovează postul la aniversarea a zece ani de emisie. Sezizaţi de însemnările lui Badea (sau probabil mustraţi de propria conştiinţă), şefii acesteia au remediat problema: în această seară, Carmen Brumă a fost invitată alături de Mihai Tatulici şi Oana Dobre în studio, unde au fost derulate imagini din arhiva Realităţii TV care arătau activitatea acesteia în deceniul petrecut în studioul Realităţii.
„După cum bine ştiţi, până şi patronii s-au schimbat de câteva ori (la Realitatea TV - n.r.). Carmen Brumă este singura, repet, singura care, matematic socotind, are relevanţă pentru cei "zece ani". Un triliard de emisiuni zilnice şi săptămânale plus doua vagoane de ştiri din sport distribuite dens pe întreaga decadă nu reprezintă nimic. Sigur ca nu am văzut-o nicăieri. Nu este menţionată, arătată, recunoscută ca atare... La mulţi ani şi să vă fie ruşine!", a scris Mircea Badea, pe blogul personal.

Badea a ţinut să precizeze că nu a informat-o pe iubita lui că are de gând să-şi spună oful pe blog.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite