Motivul pentru care Brad Pitt s-a decis să o dea în judecată pe Angelina Jolie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
brangelina

Actorul Brad Pitt o atacă în justiţie pe fosta soţie, Angelina Jolie, pentru că şi-a vândut, fără să-l consulte, părţile pe care ea le deţinea din domeniul viticol din Provence unui oligarh rus.

Potrivit TMZ, care a consultat documentele legale, Brad Pitt cere anularea acestei vânzări.

Pentru actor, care a invenstit mult în producţia de vin, Angelina Jolie, care a oferit 40% din fonduri pentru achiziţionarea domeniului în 2008, ar fi trebuit să-i facă o ofertă.

Actorul asigură că ei aveau un acord care le interzicea vânzarea părţilor lor din domeniu fără permisiunea celuilalt. Dar, cum în 2016 Jolie a cerut divorţul, soarta domeniului Miraval a fost pusă la îndoială şi actriţa a dorit să renunţe la părţile ei. 

Actriţa a anunţat în iulie că a găsit un cumpărător, pe care Brad Pitt urma să-l valideze. Dar Pitt afirmă acum că a descoperit cu uimire că jumătate din domeniu este în administrarea unei societăţi numite Tenute del Mondo, filiala unei companii de producţie de vodcă ce aparţine oligarhului rus Iuri Shefler. 

Brad Pitt afirmă că Angelina Jolie nu i-a cerut niciodată consimţământul pentru a finaliza această vânzare.

El cere nu doar anularea vânzării, ci şi daune. 

Actorul, pasionat de viticultură, a ştiut să se asocieze cu o familie de viticultori, Perrin, pentru a produce un vin roze de Miraval care este apreciat. 

Miraval reprezintă unul dintre multiplele dezacorduri între fostul cuplu, care îşi dispută şi custodia celor şase copii. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite