Mihai Constantinescu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital zilele trecute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu, în vârstă de 72 de ani, a dezvăluit motivul real pentru care a fost internat din nou şi astfel a clarificat situaţia, după ce acum câteva zile au apărut zvonuri că a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Mihai Constantinescu a ajuns din nou la spital zilele trecute. Ulterior, au apărut speculaţii cum că suferi de diverse boli, iar artistul a simţitit nevoia să mărturisească adevăratul context, potrivit Click!

Cântăreţul a dezvăluit că a fost internat recent, dar nu pentru că ar avea vreo boală, în afara afecţiunilor cardiace, ci din cauza cutremurului de duminică noaptea. De asemenea, Constantinescu a subliniat că a ajuns la spital pe propriile picioare. 

„Este adevărat că am ajuns la spital, dar pe picioarele mele, nu cu salvarea, cum am auzit eu. Totul a fost din cauza unui atac de panică după cutremur. Mi-a crescut foarte mult tensiunea şi mi-a venit rău. Aş putea să spun că mi-a luat-o inima razna“, povesteşte artistul.

În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 11 ani i-au fost montate valve biologice. După intervenţia chirurgicală de anul trecut, cântăreţul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi a detaliat problemele de sănătate: „Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite