Mihaela Rădulescu şi Toma Coconea, maratonişti la Monte Carlo, în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare kilometru pe care vedeta TV îl va alerga pe pista din Monte Carlo se va transforma într-un euro, donat copiiilor amărâţi din Africa
Fiecare kilometru pe care vedeta TV îl va alerga pe pista din Monte Carlo se va transforma într-un euro, donat copiiilor amărâţi din Africa

Amabasdorii Wings for Life World Run, Mihaela Radulescu si Toma Coconea, dau startul ultramaratonului „No finish line“, ce se desfasoară la Monaco între 19 şi 24 noiembrie, pentru a-i ajuta pe copiii africani.

„Nu sunt o alergătoare înnăscută, ba chiar aş spune, cu toată sinceritatea, că nu-mi place să alerg“, recunoaşte Mihaela Rădulescu, aflată la a treia participare la eveniment, numai anul trecut reuşind să parcurgă 133 de kilometri într-o săptămână. 

„Mereu alerg pentru astfel de motive, adică mă mobilizez să alerg pentru alţii. Dacă la «Wings for life World Run» voi alerga pentru cei care nu pot să meargă, aflându-se în scaune cu rotile, la «No finish line» alerg pentru ca nişte copii foarte săraci să aibă o soartă mai bună“, recunoaşte vedeta TV care, tot în scop caritabil, a dansat şi cu Bogdan Boantă în emisiunea „Dansez pentru tine“.

mihaela radulescu

Organizat anual, în scop caritabil, de către prinţul Albert de Monaco, ultramaratonul înseamnă şapte zile şi şapte nopti de alergare, fără o linie de oprire. Fiecare participant aleargă cât poate pentru o cauză nobilă, iar fiecare kilometru parcurs şi înregistrat pe chip înseamnă un euro, banii urmând să ajungă la micuţii africani. 

„Sper să reuşesc să depăşesc actualul record, mi-am făcut o strategie pe baza căreia voi încerca să ajung la rezultatul dorit. Probabil că nu voi dormi decât patru ore pe zi, restul de 20 fiind dedicate alergării“, îşi propune Toma Coconea, unul dintre cei mai importanţi 50 de concurenţi aflaţi la startul „No finish line“.

mihaela radulescu

„Şi copilul meu participă, pentru a treia oară, şi are de depăşit cei 90 de km pe care a reuşit să-i facă anul trecut. Alături de noi, la start, va fi şi prinţesa Charlene de Monaco“, anunţă Mihaela Rădulescu.

Până în prezent, Didiere Sessegolo a reuşit, într-o săptămână, să parcurgă cea mai lungă distanţă: 1041,408 kilometri, din distanţa totală de 1370 de kilometri.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri