Micutzu va strânge semnături pentru „Fără penali în funcţii publice“: mesajul video transmis de comediant fanilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micutzu este unul dintre oamenii care şi-a exprimat mereu părerea tranşant despre clasa politică din România FOTO Facebook Micutzu
Micutzu este unul dintre oamenii care şi-a exprimat mereu părerea tranşant despre clasa politică din România FOTO Facebook Micutzu

Comediantul Micutzu a anunţat că va strânge semnături pentru iniţiativa „Fără penali în funcţii publice“, demarată de USR.

După ce mai mulţi actori şi cântăreţi s-au implicat în campania „Fără penali în funcţii publice“, iată că şi un comediant ia atitudine. Este vorba Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, care a anunţat că săptămâna viitoare va fi la Universitate pentru a strânge semnături. Comediantul şi-a rugat fanii, mai ales pe cei din zona Moldovei, unde nu s-a atins numărul de semnături necesare, să-l ajute în acest sens.  

„Ar fi foarte bine dacă aţi putea semna. Nu cred că are sens să vă explic importanţa semnăturii voaste. Până pe 20 august ar trebui să se strângă peste 100.000 de semnături, ceea ce înseamnă destul de mult. Aşa că cei care mă urmăriţi şi ştiţi ce şi cum gândesc, semnaţi acolo. Haideţi să facem o treabă bună pentru că este foarte important“, a transmis Micutzu într-un live pe Facebook, precizând că va putea fi găsit la Universitate pe 9 sau pe 10 august.

Decizia vine la doar câteva zile după ce Micutzu a anunţat că fostul premier Victor Ponta i-a acceptat propunerea de a fi protagonistul unui „roast“, show ce va avea loc pe 14 septembrie. Mai multe detalii aici.

În ultimele săptămâni, la iniţiativa actorului Marius Manole, zeci de oameni de cultură au ieşit în stradă în mai multe oraşe pentru a strânge semnături de la trecători. Printre cei care au ales să se implice se numără Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Florin Călinescu, dar şi nume ale tinerei generaţii – Ilona Brezoianu, Ada Galeş şi Cristian Bota.

De asemenea, cântăreţii Smiley, Adi Despot şi Tudor Chirilă, dar şi jurnalistul Moise Guran au dat un exemplu semnând „Fără penali în funcţii publice“. USR au organizat săptămâni dedicate în care diverse categorii – pensionari, farmacişti, părinţi – au oprit trecătorii pentru a-i convinge să semneze iniţiativa.

 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri