Michael Douglas despre despărţirea de Catherine Zeta-Jones: „Eu şi soţia mea suntem bine, nu e nicio criză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Douglas (68 der ani) şi Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 şi au doi copii, de 13 şi 10 ani. FOTO Reuters
Douglas (68 der ani) şi Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 şi au doi copii, de 13 şi 10 ani. FOTO Reuters

Actorul Michael Douglas a negat că mariajul lui cu actriţa Catherine Zeta-Jones trece printr-o criză, la doar câteva zile după ce publicistul ei a declarat public că cei doi s-au separat pentru a-şi reevalua relaţia.

Întrebat de jurnaliştii de la „The Independent“ despre ruptura mediatizată la nivel internaţional, actorul în vârstă de 68 de ani a lămurit situaţia. „Am o criză acasă? Nu, cred că presa are o criză, noi suntem în regulă. Eu şi soţia mea suntem în regulă“, a zis Douglas despre publicaţiile tabloide care au emis judecăţi de valoare cu privire la mariajul ce datează din 2000.

Zeta-Jones (43 de ani) şi Douglas au împreună doi copii, Dylan (13 ani) şi Carys (10 ani), iar paparazzi nu i-au mai surprins împreună pe cei doi din luna aprilie a acestui an.

Douglas, care a câştigat două premii Oscar şi patru Globuri de Aur în cei 40 de ani de carieră, a fost diagnosticat cu cancer la gât în urmă cu trei ani şi s-a vindecat în 2011. Actorul a readus în atenţia publicului lupta sa cu boala în luna iunie, când a declarat, într-un interviu pentru „The Guardian“, că una dintre cauzele cancerului la gât este sexul oral.

Întrebat dacă fumatul şi alcoolul au condus la apariţia bolii – starul a fost diagnosticat cu cancer la gât în august 2010 – Michael Douglas a răspuns sincer. „Nu. Fără să intru în detalii, vă spun doar că acest tip de cancer este cauzat de virusul HPV, care se transmite prin sex oral, mai exact cunnilingus. Se transmite pe cale sexuală şi cauzează cancer“, a declarat el pentru publicaţia britanică.

Ulterior, purtătorul său de cuvânt a declarat public că remarca lui Douglas se referea la cancer, în general, şi nu la cazul lui, în particular.

Zeta-Jones a vorbit recent despre lupta sa cu tulburarea bipolară şi a subliniat faptul că experienţele sale i-au consolidat mariajul. „Descoperi cine eşti cu adevărat şi cu cine te-ai căsătorit. Găseşti lucruri în tine, pe care nu ţi-ai fi imaginat niciodată că le vei descoperi“, a recunoscut protagonista din „Chicago“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite