Catherine Zeta-Jones despre tulburarea bipolară şi cancerul lui Michael Douglas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa a povestit cum vestea că Michael Douglas s-a îmbolnăvit de cancer la gât i-a afectat propria stare de sănătate şi i-a accentuat tulburarea bipolară.

„Mă confrunt cu tulburarea bipolară de o bună perioadă. Când ai parte de o lovitură ca asta (boala lui Douglas – n. r.), este evident că asta te va dezechilibra: nu dormi, eşti agitat, te stresezi. Este o încercare tipică“, a declarat ea pentru „The Telegraph“.

Luna trecută, actorul american a declarat că nu fumatul sau alcoolul au fost cauzele cancerului, ci sexul oral, într-un interviu pentru publicaţia britanică „The Guardian“.

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu atât de deschisă precum am fost. Am o mentalitate rezervată, nu a fost un subiect pe care voiam să-l strig în gura mare, dar când s-a aflat, am ştiut că nu sunt singura persoană care suferă din acest motiv şi care se confruntă cu problema asta zilnic, deci dacă am ajutat pe cineva, vorbind despre tulburarea mea bipolară, atunci e bine“, a mai zis ea.

Catherine Zeta-Jones&Michael Douglas Reuters

,,Când Michael a fost diagnosticat cu cancer, m-am gândit: «Ai să mă aduni de pe jos». Asta li se întâmplă în permanenţă oamenilor, dar încă e un şoc. Natura umană este extraordinară... deşi n-am fost atât de puternică precum mi-am imaginat că voi fi. N-am fost“, a conchis ea.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite