„Meghan Marvel“. Ducesa de Sussex vrea să obţină un rol de super-eroină la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle vrea să joace într-un film cu super-eroi FOTO Guliver/Getty Images
Meghan Markle vrea să joace într-un film cu super-eroi FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan Markle (38 de ani) i-a cerut agentului său să-i găsească un rol de super-eroină la Hollywood, tabloidul britanic Daily Mail numind-o, în mod ironic, „Meghan Marvel“.

Acum că ducii de Sussex vor independenţă financiară, Meghan Markle vrea să revină la actorie. Ducesa i-a cerut agentului său să-i găsească un rol de super-erou într-o viitoare producţie de la Hollywood, scrie Daily Mail, care a numit-o „Meghan Marvel“ pe soţia prinţului Harry.

O sursă a declarat că agentul ducesei, Nick Collins, de la Gersh Agency, caută în mod activ un rol pentru soţia prinţului Harry într-un film de acest gen: „Meghan vrea să se întoarcă la actorie pentru a fi parte dintr-un proiect cu supereroi. Agentul ei spune că ea este disponibilă şi deschisă pentru cele mai bune oferte“.

„Meghan plănuieşte o serie de întâlniri la Hollywood. Ea a făcut deja voiceover-ul pentru Disney, iar acum se pare că vrea un film cu supereroi, ca voiceover sau chiar pe ecran“.  

image

Cum ar arăta Meghan Markle într-un film cu supereroi FOTO Daily Mail

„Ştie că nu va fi greu să apară într-un film ca actriţă. Oamenii nu vor putea trece peste faptul că ea este Meghan Markle. Dar este hotărâtă să facă actorie din nou şi crede că un film mare este calea de urmat... ceva care se plăteşte bine. Aproape toate actriţele de la Hollywood, inclusiv Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence şi Halle Berry au jucat în filme de supereroi. Există o anumită etichetă ataşată filmelor Marvel, dar acum fac parte din cea mai mare piaţă din lume. Asta vrea Meghan“, a mai spus sursa.

În  acest context, prinţul Harry a reacţionat: „Ce vrea Meghan, Meghan primeşte“, notează tabloidul britanic.

Meghan Markle a semnat un contract cu Disney

Surse citate de „The Times“ au afirmat că Meghan a semnat deja un contract cu studiourile Disney pentru a-şi împrumuta vocea într-o producţie.

Disney va plăti activitatea soţiei prinţului Harry în calitate de voice over, însă banii nu vor intra în contul personal al ducilor de Sussex. În schimb, compania a fost de acord să facă o donaţie către Elephants Without Borders, o organizaţie care ajută la monitorizarea şi protejarea animalelor de braconaj, în schimbul muncii lui Meghan. Această mişcare ar putea servi drept o modalitate prin care Harry şi Meghan îşi vor folosi celebritatea în beneficiul cauzelor de care le pasă. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite