Matthew Perry, cunoscut din „Friends“, a mărturisit că a petrecut trei luni în spital. Mesajul transmis de actor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Starul din „Friends“ a petrecut trei luni în spital  FOTO Guliver/Getty Images
Starul din „Friends“ a petrecut trei luni în spital  FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Matthew Perry (49 de ani) a mărturisit printr-un mesaj pe Twitter că a petrecut trei luni în spital, din cauza unei perforaţii a intestinului, scrie nme.com.

Matthew Perry a scris un mesaj pe Twitter prin care a mărturisit că a stat trei luni în spital, după ce presa britanică a informat că actorul a fost internat şi operat de urgenţă, în urma unei perforaţii la nivelul stomacului. 

„Trei luni într-un pat de spital. Verificat“, a fost mesajul actorului de pe Twitter. Matthew Perry nu a oferit şi late detalii în legătură cu starea sa de sănătate. 

Perforaţia gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, în intestinul gros sau în cel subţire. Simptomele includ dureri abdominale acute, iar complicaţiile pot duce la septicemie, care pune viaţa în pericol.

 Matthew Perry a devenit cunoscut datorită interpretării lui Chandler din cunoscut serial „Friends“, din anii '90, în care a jucat alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc.

friends foto getty images

David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi Lisa Kudrow FOTO Guliver/Getty images

Actorul a vorbit public despre lupta sa cu dependenţa de droguri şi alcool din timpul filmărilor şi încercările de recuperare pe termen lung, notează The Independent. În 1997 şi în 2001, actorul a urmat programe de dependenţă pentru consumul de Vicodin, droguri şi alcool. 

În 2013, într-un interviu pentru ABC News, Perry declara: „Cel mai adesea era alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama“. În plus, ajungând la 63 de kilograme, actorul a mărturisit că îşi aminteşte cu greu filmările la trei sezoane din serialul care l-a consacrat.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite