Mărturia actriţei Winona Ryder, fosta logodnică a lui Johnny Depp, în procesul în care starul e acuzat de violenţă domestică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Winona Ryder (48 de ani), care a fost logodită în trecut cu Johnny Depp (56 de ani), îl apără pe starul de cinema declarând în instanţă că acuzaţiile de violenţă domestică făcute de fosta lui soţie Amber Heard sunt „imposibil de crezut“.

Winona Ryder, care a avut o relaţie de patru ani cu Johnny Depp, în anii '90, a depus mărturie în favoarea starului de cinema, în procesul de defăimare intentat de Depp fostei sale soţii, Amber Heard (33 de ani). 

Heard a depus actele de divort în 2016, punând capăt unui mariaj de 15 luni, după ce l-a acuzat pe soţul ei de comiterea unor abuzuri fizice şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva starului hollywoodian. Avocaţii lui Johnny Depp au negat toate acuzatiile de agresiune şi au acuzat-o la rândul lor pe Amber Heard că a minţit şi că a făcut acest lucru pentru a obţine avantaje financiare.

Winona Ryder, care l-a apărat în repetate rânduri pe fostul ei logodnic, a declarat în instanţă că acuzaţiile de abuz şi violenţă domestică aduse lui Johnny Depp sunt „imposibil de crezut“, potrivit Daily Mail.

„Nu vreau să numesc pe nimeni mincinos, dar având în vedere propria mea experienţă cu Johnny, e imposibil de crezut că asemenea acuzaţii îngrozitoare ar putea fi adevărate. Sunt extrem de supărătoare, cunoscându-l aşa cum e el de fapt“, se arată în mărturia actriţei.  

Winona a spus şi că descrierea potrivit căreia Johnny Depp este „o persoană foarte violentă“ nu are nicio legătură cu bărbatul „pe care l-a cunoscut şi iubit“. 

„Pe Johnny l-am cunoscut foarte bine acum mulţi ani. Am fost un cuplu timp de patru ani şi l-am considerat ca fiind cel mai bun prieten al meu şi chiar parte din familie. Relaţia cu el a fost una dintre cele mai importante din viaţa mea“, a spus actriţa din „Stranger Things“. 

Ea a continuat: În mod evident, nu pot şti ce s-a întâmplat în timpul căsniciei lor, dar, vorbind din propria experienţă, care a fost extrem de diferită, mărturisesc că aceste acuzaţii împotriva lui m-au şocat, m-au supărat şi m-au tulburat profund. Ideea că Johnny este o persoană foarte violentă e pur şi simplu foarte departe de bărbatul pe care eu l-am cunoscut şi iubit. Nu pot să cred aceste acuzaţii.“ 

Ryder a precizat că în timpul petrecut împreună Depp nu a fost niciodată violent sau abuziv cu ea şi cu alte persoane din anturajul lor. 

De altfel, într-un interviu mai vechi pentru revista „Time“, Winona mărturisea: „El nu s-a comportat niciodată cu mine aşa. Nu a fost niciodată abuziv în relaţia cu mine. Îl cunosc doar ca pe un om foarte bun, iubitor grijuliu şi foarte, foarte protector cu oamenii pe care îi iubeşte.“

Ryder şi Depp s-au cunoscut la premiera „Greay Balls of Fire“, în 1989, şi s-au logodit un an mai târziu, punând însă capăt legăturii după patru ani. În acea perioadă, actorul şi-a făcut un tatuaj cu „Winona Forever“, iar după despărţire l-a modificat în „Wino Forever“. Pe de altă parte, Winona Ryder nu a făcut niciodată un secret din faptul că a suferit enorm în urma despărţirii, având în vedere că avea doar 17 ani când l-a cunoscut.

Fostele iubiri, în apărarea lui Johnny Depp

Winona Ryder nu este prima vedetă care a avut o relaţie cu Johnny Depp şi a ales să facă declaraţii care îl prezintă dintr-o cu totul altă perspectivă decât cea prezentată de actuala soţie a starului american. 

Cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis (43 de ani), care a avut o relaţie de 14 ani cu actorul Johnny Depp şi au împreună doi copii, 

a semnat o scrisoare

 în care califică acuzaţiile de violenţă formulate de soţia artistului drept scandaloase. Şi fiica lor, Lily-Rose Depp, în vârstă de 17 ani, 

a sărit în apărarea tatălui său

, afirmând că acesta este „cea mai drăguţă şi iubitoare persoană pe care o cunosc şi un tată extraordinar.“

Declaraţiile Vanessei Paradis coincid cu cele ale primei soţii a actorului, make-up artistul Lori Anne Allison (58 de ani), al căror mariaj a durat trei ani (1983-1986). Potrivit aceleiaşi surse, Allison s-ar fi confesat prietenilor că Depp nu este capabil să facă rău cuiva şi că nu ar îndrăzni niciodată să lovească o femeie.

De asemenea, comediantul american Doug Stanhope (49 de ani), un prieten apropiat al lui Depp, precum şi bodyguardul actorului au declarat că 

Heard minte şi că a încercat să-l şantajeze pe superstar

.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite