Amber Heard a recunoscut că l-a lovit pe Johnny Depp: „Îmi pare rău că nu te-am pocnit aşa cum ar fi trebuit“ AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Johnny Depp, actriţa şi modelul Amber Heard, cea care l-a acuzat de violenţă domestică, recunoaşte că l-a lovit pe actor într-o înregistrare audio ce datează din 2015 şi dată acum publicităţii.

Amber Heard (33 de ani) a recunoscut că l-a lovit pe Johnny Depp (56 de ani), într-o înregistrare audio ce datează din 2015. Avocatul lui Johnny Depp a confirmat că înregistrarea este originală. 

Ea a fost făcută în timp ce actorii se aflau la o şedinţă de terapie de cuplu, potrivit Daily Mail. Cei doi discutau despre momentul când Amber Heard a devenit violentă, în urma unui conflict, şi l-a lovit peste faţă pe Depp.

„După ce ai devenit agresivă cu mine… i-am scris lui Travis (terapeutul de cuplu - n.red.) căruia i-am spus «vino aici»“, se aude spunând Johhny Depp.

„Ştiu, «vino să mă salvezi!»“, îl ia Amber peste picior pe fostul ei soţ. 

„Poftim? Gata, asta a fost ultima. Poţi pleca“, îi spune Johnny Depp.

La un moment dat, în timpul conversaţiei, actorul îi spune fostei sale soţii să recunoască că l-a lovit. În acel moment, Amber Heard răspunde: „Îmi pare rău că nu te-am pocnit peste faţă aşa cum ar fi trebuit, dar te-am lovit, nu ţi-am dat cu pumnul. Iubitule, nu eşti lovit cu pumnul. Nu mai ştiu ce mişcare am făcut cu mâna, dar te simţi bine. Nu te-am rănit. Nu ţi-am dat un pumn, ci o palmă“, a spus actriţa în înregistrare.

Amber îi reproşează apoi lui Depp că „se smiorcăie ca un copil“. 

„Pentru că devii violentă fizic?“, continuă Depp. Actorul îi mărturiseşte apoi că nu-şi doreşte să divorţeze. „Nu vreau să te părăsesc. Nu vreau să divorţăm. Nu vreau să ieşi din viaţa mea. Vreau doar să nu ne mai certăm. Dar dacă totul degenerează în violenţă fizică, trebuie să ne despărţim“.

„Nu îţi pot promite că nu te voi mai lovi. Dumnezeule, câteodată sunt atât de furioasă încât îmi pierd controlul. Dar pot să-ţi promit că voi încerca să mă schimb. Dar nu îţi promit că voi fi perfectă“, continuă actriţa.

Conversaţia se încheie când cei doi actori îşi promit unul altuia că for face eforturile necesare pentru a nu se ajunge la divorţ.

În urma publicării înregistrării audio în care Amber Heard recunoaşte că ea a fost cea care l-a lovit de fapt pe Depp, fanii actorului au pornit o adevărată campanie, în mediul online, prin care cer „reabilitarea imaginii“ starului de cinema, sub hashtag-ul #JusticeForJohnnyDepp (trad. - #DreptatePentruJohnnyDepp). 

Depp, acuzat de violenţă domestică în 2016

Cu toate acestea, la sfârşitul lunii mai 2016, Amber Heard a depus actele de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile. Două zile mai târziu, actriţa a apărut la tribunal cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie temporar împotriva starului, pe care l-a şi obţinut, susţinând că acesta a agresat-o fizic şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Totodată, actriţa a cerut o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună, declarând că toate cheltuielile sale se ridică la suma de 43.700 de dolari pe lună.

Apropiaţii şi avocaţii lui Johnny Depp socoteau aceste acţiuni ale actriţei maniere meschine de a pune mâna pe averea lui, estimată la 400 de milioane de dolari. La puţin timp, avocaţii artistei au decis să retragă solicitarea privind pensia alimentară din cauza acuzaţiilor lansate în presă, actriţa declarându-se îngrijorată că cererea de sprijin conjugal este folosită împotriva ei pentru a distrage atenţia publicului de la problema reală a violenţei conjugale.

Decizia vine după ce avocata lui Depp, Laura Wasser, a solicitat judecătorului să respingă cererea soţiei sale, susţinând că 

Heard doreşte să obţină „compensaţii financiare“

, dar şi să câştige simpatie prin invocarea violenţei domestice.

Divorţul a fost finalizat în ianuarie 2017, iar Amber s-a ales cu 7 milioane de dolari, dintre care o parte a donat-o unui spital. De atunci, cei doi actori sunt într-un conflict continuu. 

Între altele, actriţa a susţinut că starul a lovit-o în faţă cu un telefon mobil şi că a distrus cu o sticlă de vin roşu o cameră din casa lor.

 Una dintre fotografiile prin care Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp FOTO People/Amber Heard 

image

În replică, Johnny Depp a declarat că Amber Heard minte şi a dat-o în judecată pentru defăimare. El a cerut în instanţă daune în valoare de 50 de milioane de dolari, afirmând că s-a confruntat atât cu pierderi profesionale, cât şi financiare. Printre altele, el a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, personajul principal din seria de filme „Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe“, în urma scandalului. 

„Doamna Heard nu este o victimă a abuzului domestic, ci autoarea unor abuzuri“, se arată în procesul intentat de actor. 

Amber Heard a cerut anularea procesului şi a depus noi dovezi împotriva actorului, printre care se numără fotografii în care apare cu vânătăi pe faţă şi răni pe braţe, imagini cu mesaje care descriu incidentele şi fragmente din mărturia susţinută în timpul procesului de divorţ.

Actorul american şi-a menţinut declaraţia de nevinovăţie, afirmând că Amber Heard a fost cea care l-a abuzat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite