Mark Zuckerberg, în vizită la un McDonald's japonez. A dat o „stea Michelin“ hamburgerului pe care l-a mâncat

0
Publicat:

Mark Zuckerberg s-a bucurat de vizita sa în Japonia, iar ultima sa postare pe Instagram l-a arătat înfulecând un burger la un McDonald's japonez despre care a spus că ar trebui să aibă o stea Michelin.

Mark Zuckerberg FOTO: Arhivă
Mark Zuckerberg FOTO: Arhivă

CEO-ul Meta se află într-un turneu în Asia și își însoțește familia într-o călătorie personală în Japonia, incluzând câteva întâlniri de afaceri, scrie businessinsider.com.

Zuckerberg a postat marți pe Instagram imagini în care apare vizitând un McDonald's din Japonia. Prima imagine îl arată pe Zuckerberg cu o pereche de ochelari de soare inteligenți de la Meta și o jachetă din piele de oaie, așezat la o masă în interiorul restaurantului.

Mâncarea lui părea să includă cartofi prăjiți, McNuggets de pui, trei burgeri și două băuturi. El a fost însoțit de soția sa, Priscilla Chan, care a pozat într-o haină neagră în fața magazinului McDonald's.

Zuckerberg a dat o legendă postării: "McDonald's japonez: 10/10. Dați-le tipilor ăstora o stea Michelin".

Clasificarea cu stele Michelin este una dintre cele mai prestigioase distincții care pot fi acordate unui restaurant.

Miliardarul avea programate luni și marți întâlniri cu dezvoltatorii Facebook pentru a discuta despre modelul său de limbaj mare Llama și despre căștile de realitate virtuală Quest, potrivit Bloomberg.

De asemenea, el va zbura miercuri la Seul, în Coreea de Sud, pentru a se întâlni cu partenerii și, eventual, cu președintele sud-coreean Yoon Suk Yeol, potrivit Bloomberg.

După Seul, Zuckerberg va vizita India pentru a participa la festivitățile premergătoare nunții fiului cel mic al miliardarului Mukesh Ambani.

În Japonia, el a participat la o lecție cu un maestru japonez de sabie, Akihira Kokaji, despre cum se confecționează săbiile. El a împărtășit postări pe Instagram în care apare ajutând la construirea sabiei și apoi mânuind-o.

Zuckerberg și-a asumat o serie de hobby-uri interesante și uneori neobișnuite în ultimii ani. Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale include creșterea vitelor la ferma sa din Hawaii și oferirea de bere pentru acestea.

De asemenea, a început să se antreneze în jiu-jitsu și MMA în timpul COVID-19 în 2020 și a fost promovat la centura albastră în sporturile de arte marțiale în iulie, anul trecut.

Interesul lui Zuckerberg pentru MMA a crescut atât de mult încât a fost văzut chiar în colțul luptătorului UFC Alex Volkanovski în timpul unui meci de titlu recent din Anaheim, California.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite