Marina Almăşan, despre relaţia dintre Victor Socaciu şi fiul lor: „S-a distanţat de el din cauza acelei femei. Nu ştiu dacă mă duc la înmormântare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Click
FOTO Click

Marina Almăşan, fosta soţie a cântăreţului de folk Victor Socaciu care a murit luni la 68 de ani, a dezvăluit pentru Playtech că nu s-a decis dacă va merge la înmormântare, dar că fiul lor, Victor va fi prezent, deşi acesta nu mai vorbea cu tatăl lui.

„Eu nu am mai vorbit cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea. Victor s-a distanţat de el din cauza acelei femei, dar au mai vorbit, uneori. 

Personal, nu ştiu dacă mă duc la înmormântare, sunt într-o cumpănă… m-am sfătuit cu George (n.r. Cornu). Am fost şi 16 ani împreună, dar am avut totuşi diferenţe… Aşa urât s-a terminat totul… Victor va merge la înmormântare”, a mărturisit Marina Almăşan pentru Playtech.ro.

Aceasta a spus că Victor a fost afectat când a primit vestea de la una din surorile lui, deşi avea o relaţie rece cu tatăl lui „E derutat, chiar dacă nu mai ţineau legătura… Totuşi, gândul că ţi-ai pierdut unul dintre părinţi te afectează”.

Prezentatoarea TV a divorţat de Victor Socaciu în 2012, după o căsnicie de 16 ani. Povestea lor de dragoste a început în 1996, când ambii erau căsătoriţi. Marina Almăşan a divorţat pentru Victor şi cuplul s-a căsătorit în acelaşi an.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite