Mariah Carey are un nou iubit: diva a recunoscut că se iubeşte cu unul dintre dansatorii săi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariah Carey s-a distrat alături de Bryan Tanaka FOTO „Daily Mail“
Mariah Carey s-a distrat alături de Bryan Tanaka FOTO „Daily Mail“

Mariah Carey (46 de ani) a făcut publică relaţia pe care o are cu dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 33 de ani, după ce aceştia au fost surprinşi în Hawaii în timp ce se distrau împreună.

Mariah se simte bine alături de noul iubit 

La mai puţin de două luni de la despărţirea de miliardarul James Packer, Mariah Carey a dezvăluit că are un nou iubit. Cântăreaţa a fost fotografiată de paparazzi americani în timp ce se simţea bine pe o plajă din Hawaii, alături de Bryan Tanaka, un dansator şi coregraf în vârstă de 33 de ani. Cei doi păreau foarte apropiaţi, dansatorul ţinând-o în braţe pe Mariah şi sărutând-o intens. De asemenea, Mariah şi Bryan au fost fotografiaţi în timp ce se ţineau de mână şi se plimbau pe plaja hawaiană, scrie „Daily Mail“. Zvonuri legate de o nouă relaţie a divei au apărut imediat după despărţirea de miliardarul James Packer.

Dar, în timp ce alerga, fotografii vigilenţi au surprins momentul în care unul dintre sânii vedetei a ieşit in sutien (foto jos). Pe lângă costumul de baie, Mariah a purtat o eşarfă în jurul fundului, marca Luis Vuitton, dar şi ochelari de soare, iar părul şi l-a prins într-o coadă de cal. Totodată, nu a renunţat la bijuterii, pe care le-a purtat tot timpul în care a stat cu noul ei iubit. La sfârşitul întâlnirii, cei doi iubiţi s-au relaxat la un pahar de vin roşu. 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

Cheltuia mulţi bani şi a fost părăsită 

Recent, miliardarul australian James Packer a părăsit-o pe artistă după aproape un an de la logodna cuplului, din cauza „cheltuielilor extravagante“ ale acesteia şi a faptului că interpreta americană a acceptat să apară într-un reality-show. În ciuda despărţirii, Packer i-a permis cântăreţei Mariah Carey să păstreze inelul de logodnă - cu un diamant în valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York în luna ianuarie, după o relaţie de 12 luni. Mai mult, familia lui James Packer nu ar fi aprobat relaţia celor doi, iar Mariah Carey a refuzat să asiste la petrecerea organizată cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a lui Gretel, sora cea mare a lui James, organizată la Sydney, în urmă cu câteva luni.

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pop şi R&B din lume. A devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, iar popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

Mariah Carey este artista solo cel mai bine vândută a tuturor timpurilor, cu peste 220 de milioane de discuri vândute şi 18 single-uri ajunse pe primele locuri în topuri - cel mai mare număr pentru o artistă solo în istorie. Cu o carieră de peste 25 de ani, cântăreaţă, compozitoare şi producătoare, Carey a fost recompensată cu cinci premii Grammy, cu 21 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, a fost desemnată Billboard’s Artist of the Decade şi The World Music Awards’ World’s Best Selling Female Artist of the Millennium.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite