O docu-serie dedicată cântăreţei Mariah Carey va fi difuzată de televiziunea E!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O docu-serie de opt episoade care o va prezenta pe cântăreaţa Mariah Carey în turneul „Sweet Sweet Fantasy“ prin Europa şi Africa, intitulată „Mariah's World“, va fi difuzată de televiziunea E! în fiecare duminică, începând cu 11 decembrie, de la ora 21:00, transmit reprezentanţii televiziunii într-un comunicat.

Docu-seria va prezenta detalii din culisele vieţii starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor şi cercului său de apropiaţi, informează televiziunea.

„Mariah's World“ este produsă de Bunim/Murray Productions în asociere cu Magic Carpet Productions. Producători executivi sunt Mariah Carey şi Stella Bulochnikov, alături de Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam şi Chris Ray - producători executivi pentru Bunim/Murray Productions.

Primul episod al „Mariah's World“ va fi difuzat şi de televiziunea DIVA, pe 11 decembrie, de la ora 22:00, celelalte episoade urmând să fie difuzate exclusive de E!.

Televiziunea E! este disponibilă în pachete ale UPC şi Telekom.

Seria va fi difuzată de televiziunea E! şi în America de Nord, Europa, Asia, Australia, Noua Zeelandă, Africa şi America Latină.

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pop şi R&B din lume. A devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, iar popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

Mariah Carey este artista solo cel mai bine vândută a tuturor timpurilor, cu peste 220 de milioane de discuri vândute şi 18 single-uri ajunse pe primele locuri în topuri - cel mai mare număr pentru o artistă solo în istorie. Cu o carieră de peste 25 de ani, cântăreaţă, compozitoare şi producătoare, Carey a fost recompensată cu cinci premii Grammy, cu 21 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, a fost desemnată Billboard’s Artist of the Decade şi The World Music Awards’ World’s Best Selling Female Artist of the Millennium. 

Mariah Carey s-a dedicat şi cauzelor filantropice, colaborând între altele cu organizaţiile Save the Music, World Hunger Relief, Elton John AIDS Foundation şi Make-A-Wish Foundation. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite