Mariah Carey, acuzată de abuz în Photoshop: cum arată vedeta pe coperta noului album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Mariah Carey (45 de ani) a fost acuzată de fani că ar fi abuzat de programul Photoshop pentru coperta celui mai nou album al său, „#1 to Infinity“, notează site-ul latinpost.com.

Deşi artista americană a pus câteva kilograme în plus, lucru greu de trecut cu vederea în ultimele sale apariţii, pe coperta celui mai nou album al său, „#1 to Infity“, Mariah Carey afişeză o siluetă silfidă, de fotomodel. Acest lucru a stârnit numeroase controverse în jurul numelui vedetei pop, mai multe persoane, printre care şi fani de-ai săi, susţinând că artista şi-a modificat exagerat de mult trupul în Photoshop.

Totodată, criticile la adresa vedetei au luat cu asalt şi reţelele sociale.

Pâna la momentul difuzării acestei ştiri, Mariah Carey nu a făcut niciun comentariu în privinţa controverselor legate de coperta noului său album şi a siluetei pe are o afişează.

Mariah Carey, în 2014 FOTO Getty Images

image

Albumul „#1 to Infitnity“ va fi lansat pe 18 mai

Coperta noului album lansat de Mariah Carey FOTO Arhivă Personală / Mariah Carey

image

Cel mai nou album semnat de Mariah Carey este o versiune actualizată a albumului de hit-uri „#1“, lansat în anul 1998, scrie infromusic.ro. Noul CD, intitulat „#1 to Infinity“ conţine toate hit-urile vedetei americane, intrate în topul Billboard Hot 100, precum şi o piesă nouă. Albumul „#1 to Infinity“ va fi lansat pe 18 mai.

Anunţul lansării noului album de colecţie, semnat de Mariah Carey, a venit odată cu vestea organizării primulului său concert în Las Vegas.

Voi susţine primul meu show în Vegas, la Caesars. Acesta este un eveniment special pentru mine. Sper, din nou, ca fanii mei să se bucure de acest show şi de motivul pentru care îl voi susţine, şi anume lansarea noului meu album de hituri, o variantă actualizată cu 18 melodii. Sper ca spectacolul să fie bine primit. Nu am mai făcut ceva de genul acesta până acum“, a declarat Mariah Carey, citată de infomusic.ro


Despre Mariah Carey, mai puteţi citi şi:

Mariah Carey şi declinul statutului de „divă“: ultimul album al artistei nu a stârnit interesul fanilor

Mariah Carey, cea mai proastă interpretare a piesei „All I Want for Christmas Is You“

 

Mariah Carey, dezastru pe scenă. Artista şi-a pierdut vocea şi a uitat versurile.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite