Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din prinţ în cerşetor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Toader FOTO Facebook
Marcel Toader FOTO Facebook

Marcel Toader s-a remarcat ca om de afaceri, fiind mereu în topul miliardarilor, dar în ultima perioadă se pare că avea o situaţie dificilă, în apariţiile sale TV vorbind despre condiţiile improprii în care trăia.

Potrivit Fanatik.ro, Marcel Toader a ajuns din statutul de milionar în cel de datornic la stat, la întreţinere sau la fosta soţie Gabriela Cristea. În urmă cu aproximativ 2 ani, administratorii blocului unde locuia omul de afaceri l-au acuzat că nu şi-a mai plătit întreţinerea de patru ani. Toader acumulase datorii de 35.000 de lei, potrivit sursei citate. În urmă cu un an, fostul rugbist a apărut într-o emisiune TV unde a declarat că nu are apă caldă şi trăieşte în condiţii inumane. „Nu am căldură, apă! Fosta nevastă este de vină”, declara la vremea respectivă afaceristul.

Una dintre fostele sale soţii,  Gabriela Cristea, l-a dat în judecată pe afacerist şi firma pe care o deţine „Blue Ciel” şi aşteaptă despăgubiri de 400.000 de euro după ce timp ce mai mulţi ani Toader ar fi profitat de banii ei. Marcel Toader a avut împuternicire pe contul fostei soţii, a scos bani şi i-a pus în conturile personale sau ale firmei sale.

Direcţia de impozite şi taxe locale a Sectorului 5 a încercat să recupereze banii pe care afaceristul îi datorează statului după ce firma sa anunţa în anul 2011 că va deschide cel mai mare parc acvatic din România. Parcul care urma să se construiască în zona Tineretului şi urma să aibă o capacitate de 10.000 de persoane nu s-a mai deschis niciodată. Acum, statul încearcă să recupereze prejudiciul.

Marcel Toader a murit în urma unui stop cardiorespirator în locuinţa sa, sâmbătă după-amiază.

Te-ar putea interesa şi:

Marcel Toader a murit. Reacţiile fostelor soţii Gabriela Cristea şi Maria Constantin

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite