Mama cântăreţei Ke$ha, despre cauza tulburărilor alimentare ale fiicei sale: „Managerul ei îi spunea «Trebuie să slăbeşti! Nu-mi pasă ce faci»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce cântăreaţa Ke$ha se recuperează într-o clinică de specialitate din cauza luptei cu anorexia şi bulimia, mama acesteia, Pebe Sebert, face lumină în cazul fiicei sale, dezvăluind, pentru publicaţia „People“, motivele pentru care cântăreaţa a ajuns în această stare.

„Am privit cum fata mea, frumoasă, încrezătoare în ea şi genială, a fost mustrată şi ridiculizată pentru greutatea şi aspectul fizic până la punctul în care apropae că a murit“, a declarat mama artistei, pentru „People“.

„Doctorii mi-au spus că tensiunea arterială şi nivelul de sodiu au fost atât de mici, încât ei nu au mai întâlnit aşa ceva, exceptând cazurile de atac de cord sau accident vascular cerebral. Au spus că este un miracol că nu a murit pe scenă“, a mai adăugat Sebert.

Potrivit acesteia, Ke&ha, în vârstă de 26 de ani, a avut tulburări alimentare încă din şcoala generală, dar acestea s-au agravat din momentul în care a semnat contractul cu producătorul Dr. Luke şi fostul manager David Sonenberg, pe când avea 18 ani. 

„O dată, în timpul unei video-conferinţe, Sonenberg a ţipat  «Trebuie să slăbeşti! Nu-mi pasă ce faci, ia droguri, nu mânca, bagă-ţi degetele pe gât». Ke$ha a plâns şi chiar s-a gândit la sinucidere“, a povestit Sebert pentru „People“.

Se pare că nici Dr. Luke, vedeta pop care a scris hituri pentru cântăreţi celebri precum Miley Cyrus, Katy Perry şi Jessie J, a tratat-o la fel de urât.

„El era întotdeauna lipsit de respect, făcând tot felul de comentarii cu privire la greutatea ei. Îi spunea în mod repetat «de ce nu încerci să alergi?». Ea făcea tot ce putea, dar nu reuşea să slăbească suficient de repede, atunci a devenit bulimică“.

Cu toate acestea, atât fostul manager, David Sonenberg, cât şi producătoru Dr. Luke au negat acuzaţiile aduse de mama cântăreţei. 

„Este regretabil faptul că Ke$ha suferă atât de mult şi încearcă să se recupereze într-o clinică. I-am oferit suportul meu nelimitat şi cele mai calde urări şi sper să-şi revină cât mai repede“, a declarat la rândul lui Dr. Luke.

La gala American Music Awards, Ke$ha era foarte slăbită, iar familia şi prietenii bănuiau că suferă din cauza unor tulburări alimentare, de aceea încercau să o ţină sub supraveghere.

Nu a recunoscut că are o problemă, până înainte de Crăciun, când Ke$ha a oprit la o benzinărie şi a vomitat. „M-a sunat şi a recunoscut că se forţa să vomite după fiecare masă. Am sunat la câteva centre şi ea a fost de acord să stea de vorbă cu medicii. A plâns trei zile, până am reuşit să o internăm la clinică“, a explicata mama cântăreţei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite