Lucian Mîndruţă a anunţat că are COVID-19: „E rău. Şi anume, foarte rău”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Lucian Mîndruţă
Foto: Facebook Lucian Mîndruţă

Lucian Mîndruţă a anunţat miercuri după-amiaza că s-a infectat cu SARS- CoV-2. Anunţul a fost făcut pe contul său de Facebook.

Omul de televiziune a afirmat că este infectat cu SARS-CoV-2 şi că se simte rău. De asemenea, a menţionat că este „absent motivat” 5 zile minim de la orice activitate. 

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice.  

Am Covid. E rau. Si anume, foarte rau.  

Nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca o boală să vină peste mine aşa ca asta, ca un buldozer La prânz eram ok. Niciun simptom. Apoi am rămas fără voce. Aşa, dintr-odată.

Am dat cu tantrum verde şi-am zis că trece. Şi peste noapte, bum! Febră, durere de cap cumplită (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacâmul. Am ajuns la spitalul Marius Nasta până la urmă, căci nu mai puteam de durere. 

Vestea bună e că plămânul e nu afectat. Vestea proastă e că va dura ceva. Am plecat acasa cu tratament - Molnupiravir şi sfatul să nu am aşteptări prea mari, că durerea de cap va trece greu'.

Situaţia de miercuri privind infectările cu SARS-CoV-2 a fost comunicată de Ministerul Sănătăţii. Astfel, miercuri au fost raportate 366 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, cu 38 mai puţin faţă de ziua anterioară. 

Totodată, Municipiul Bucureşti se află miercuri, pe primul loc în topul negativ al judeţelor cu cele mai multe cazuri noi de infectări cu noul coronavirus. Locul II este ocupat de judeţul Cluj, iar pe locul al III-lea se află Braşov. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite