Loredana o va interpreta pe Judy Garland în musicalul „La capătul curcubeului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Groza este una dintre cele mai de succes artiste din România FOTO Arhiva Adevărul
Loredana Groza este una dintre cele mai de succes artiste din România FOTO Arhiva Adevărul

Loredana Groza pregăteşte rolul celebrei cântăreţe şi actriţe americane Judy Garland, în musicalul „La capătul curcubeului/ End of the Rainbow“, o adaptare după unul dintre cele mai cunoscute musicaluri de pe Broadway.

„Voi pregăti un musical, «La capătul curcubeului» («End of the Rainbow»). Povestea lui Judy Garland,  ultimele ei concerte, înainte să plece dintre noi, la o vârstă fragedă, pentru că a murit foarte tânără. E o provocare extraordinară“, a dezvăluit Loredana în timpul emisiunii „Ne vedem la TVR“, potrivit News.ro.

Spectacolul va fi regizat de Răzvan Mazilu, coregraful, dansatorul şi regizorul care a semnat cele mai de succes musicaluri din România în ultimii ani - de la „Cabaret“, la teatrul German din Timişoara, până la „West Side Story“, la Teatrul Odeon din Bucureşti.

Partenerii de scenă ai Loredanei vor fi actorii Emilian Oprea, cunoscut pentru rolul procurorului Panait din filmul „De ce eu?“ şi pentru roluri în piese de teatru,  şi Gelu Niţu, cunoscut din filmul lui Lucian Pintilie, „Balanţa“, din seriale de televiziune şi din spectacole de teatru de la Odeon, Naţionalul bucureştean şi Metropolis.

O avanpremieră a musicalului „La capătul curcubeului“ este planificată pentru această primăvară, iar echipa a anunţat un casting pentru dansatori, la Cinema Pro, pe 21 martie, de la ora 11.00.   

Loredana Groza s-a născut la Oneşti, judeţul Bacău, pe 10 iunie 1970. Are la activ 18 albume muzicale de succes, precum „Agurida“ şi  „Zig Zagga Extravaganza“. Loredana a jucat în mai multe filme şi telenovele. Din iunie 1998, este căsătorită cu regizorul Andrei Boncea şi au împreună o fată, Elena.

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite