Loredana, despre intervenţiile estetice: „Secretul fumuseţii nu stă în operaţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, condamnată pentru că şi-ar fi făcut intervenţii estetice, a făcut o scurtă declaraţie pe marginea acestui subiect.

Deşi n-ar trebui, mai multe persoane au judecat-o pe Loredana pentru pozele publicate pe reţelele sociale, acuzând-o fie că abuzează de Photoshop, fie că a apelat la operaţii estetice. 

Vedeta a evitat de-a lungul timpului să răspundă criticilor, însă recent a făcut un scurt comentariu pe marginea acestui subiect. 

Lori, care va apărea din nou la Pro TV în emisiunea „Cântă acum cu mine“, a subliniat că secretul frumuseţii nu stă în operaţii, însă nimeni nu se naşte perfect. De asemenea, ea a mai declarat că pe lângă frumuseţea fizică, oamenii ar trebui să-şi îndrepe atenţia şi către cea interioară. 

„Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea“, a declarat Loredana Groza.

Totuşi, Loredana a mai făcut trimiteri subtile la cârcotaşi, publicând fotografii în care este supusă unor tratamente faciale, precum liftingul neinvaziv. „Nu e ceea ce credeţi“, a scris vedeta în dreptul unei astfel de imagini. 

   

Medicul estetician şi trainerul în domeniu Victor Topolog a explicat, într-un video, ce intervenţii ar fi suferit Lori, remarcând că are un ten bine hidratat, cel mai probabil apelând la acid hialuronic, dar şi că pielea este perfect întinsă, rezultat al botoxului în zona frunţii, a ochilor şi a sprâncenelor. De asemenea, cântăreaţa a scăpat de cearcăne, iar buzele au o formă mai plină. Expertul a felicitat-o pentru modul în care arată, fiind de părere că intervenţiile sunt făcute cu moderaţie şi bun gust. 

Loredana Groza va apărea în noul show pregătit de Pro TV, „Cântă acum cu mine“, unde are un rol important, dar şi în musicalul „We Will Rock You“, regizat de Răzvan Vasilu. În montarea în premieră pentru ţara noastră a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei Queen o vom putea vedea pe Loredana în Killer Queen, CEO-ul corporaţiei GlobalSoft care a preluat controlul întregii lumi şi a interzis muzica live. Omul ei de încredere este Khashoggi – şeful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite