Loredana Groza, val de critici în mediul online din cauza unor poze retuşate: „Nici nu mai ştiu care e Loredana şi care e Mihaela Rădulescu“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Groza FOTO Facebook
Loredana Groza FOTO Facebook

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, a stârnit un val de critici în mediul online din cauza faptului că artista publică pe conturile ei de socializare numai fotografii retuşate, care o fac să pară cu 20 de ani mai tânără.

Loredana Groza continuă să fie criticată de fani în mediul online din cauza faptului că artista publică pe conturile personale de Facebook şi de Instagram numai poze editate, care-i ascund adevărata vârstă. 

Astfel, unii dintre fanii artistei îi reproşează faptul că a ajuns să abuzeze de Photoshop şi că „e de nerecunoscut“, alţii fiind de părere că Loredana ar fi apelat chiar la operaţii estetice. 

Ultimele poze publicate de Loredana pe Instagram au stârnit cele mai multe critici. Artista apare fără riduri sau imperfecţiuni, cu pielea perfect întinsă.

        View this post on Instagram                   “We are not human beings. We are time beings” 🧚🏻‍♂️💫✨💚🖤~Loredana #timeisrelative #enjoyyourlife #love #tictac #loredanagroza #loredana #lorifromonesti A post shared by Loredana (@loredanagroza) on Dec 5, 2018 at 1:42am PST

„Din păcate afişezi ceva ireal. Viaţa trebuie trăită în toate etapele ei“, a fost unul dintre comentarii. 

„Se pare că unele persoane nu vor să îmbătrânească“, a scris o altă persoană. 

„Cea mai reuşită transformare. Felicitări medicului“, se arată într-un alt mesaj. 

„Jenant! Arăţi din ce în ce mai tânără. Sper să te opreşti la o vârstă la care poţi cânta...“, a fost un alt comentariu. 

„Păcat, eşti o artistă completă, dar cu imaginilie astea...“, a scris un alt fan. 

„Trăsăturile tale erau ale tale, îţi aparţineau şi te făceau Loredana. Acum trăsăturile tale sunt aceleaşi cu ale Danielei Crudu, Biancăi Drăguşanu, Mihaelei Rădulescu etc. Şi nici nu mai ştiu care e Loredana Groza şi care e Loredana Chivu, care e Mihaela Rădulescu...păcat“, e de părere o altă persoană. 

Au existat, însă, şi persoane care i-au luat apărarea artistei şi care au felicitat-o pentru look-ul afişat. 

„Oricum eşti frumoasă! Şi ce e mai important este că ai sufletul frumos“, i-a scris un fan. „Eşti mai frumoasă ca niciodată“, i-a scris o altă persoană. 

View this post on Instagram “Feeling of longing..”🌹🖤~Loredana #dordedor #sentimente #love #loredana #loredanagroza A post shared by Loredana (@loredanagroza) on Dec 5, 2018 at 5:10am PST
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite