Lili Sandu, despre secretul pentru un ten perfect: „Îl folosesc de două, trei ori pe săptămână” VIDEO

0
Publicat:

Vedeta ProTV arată senzațional la cei 44 de ani. Lili Sandu a dezvăluit faptul că timp de șapte ani și jumătate a avut o alimentație vegană. Cu toate că a renunțat la acest stil alimentar, ea a precizat că acordă în continuare atenție dietei.

Fiind întrebată dacă are un secret de înfrumusețare, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” a dezvăluit: „În primul rând cred că, în cazul meu, e genetic. În al doilea rând, dacă merg o dată pe lună sau o dată la patru, cinci luni să-mi fac niște mici ajustări, sunt naturale. Nu mi-ar plăcea să-mi transform fața. Îmi place să trăiesc faptul că înaintez în vârstă, nu ascund asta”. 

Lili Sandu
Lili Sandu arată fabulos la 44 de ani. Foto: Arhivă

În primul rând contează nutriția. Pentru orice femeie recomand dozările hormonale măcar o dată pe an. Să vedem cum stăm cu estrogenul, cu testosteronul, care ajută chiar dacă e bun pentru bărbați. Este foarte bun și pentru femei. Și doi, intoleranțele alimentare. Astea creează inflamație în corp, creează inflamație în intestin și se vede”, a mai dezvăluit artista pentru Unica. 

„Ca un secret. Am acasă un derma roller, un roller micuț care are foarte multe ace din titaniu de diferite mărimi. 

 Eu îl folosesc cu cele de 0,25. Înainte să-mi aplic un serum sau altceva pe față pur și simplu dau cu el, să-mi rănesc un pic tenul ca să poată să absoarbă mai bine. Îl folosesc de două, trei ori pe săptămână”, a afirmat Lili Sandu. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite