Leonardo di Caprio va juca într-un film regizat de Mel Gibson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonardo di Caprio este fascinat de lumea vikingilor
Leonardo di Caprio este fascinat de lumea vikingilor

Leonardo DiCaprio va juca într-un film despre lumea războinicilor vikingi, ce va fi regizat de Mel Gibson, informează variety.com.

Scenariul filmului dramatic, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi realizat de William Monahan.

Filmările vor debuta în toamna anului 2010 şi, dacă toate detaliile vor fi puse la punct până atunci, acesta ar putea fi următorul proiect cinematografic regizat de Mel Gibson.

Leonardo DiCaprio, renumit pentru fascinaţia sa pentru civilizaţia vikingilor, dorea de mult timp să joace rolul unui astfel de războinic. Acest proiect reprezintă prima lui colaborare cinematografică cu Mel Gibson.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul unui mare întreprinzător, cel al pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt. În plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său.

Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Nonconformiştii" (2008). Actorul a terminat recent filmările pentru "Inception", regizat de Christopher Nolan şi va putea fi văzut în "Shutter Island", regizat de Marin Scorsese, ce va fi lansat pe marile ecrane pe 19 februarie 2010.

Mel Gibson era în anii '90 unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată". În ultima vreme, Gibson a lucrat mai mult ca regizor, realizând filmele "Apocalypto" (2006) şi "Patimile lui Hristos" (2004). Mel Gibson a încheiat, recent, filmările pentru "The Beaver", un film regizat de Jodie Foster.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite