Lavinia Petrea, despre relaţia cu soţul său: "Uneori ne retragem într-un colţ al casei şi ne imaginăm că am ieşit în oraş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lavinie Petrea are  un mariaj fericit
Lavinie Petrea are  un mariaj fericit

Pare că are tot ce şi-a dorit. Prezintă ştirile la Pro TV, are o frumuseţe greu de uitat şi o căsnicie de poveste cu procurorul Romulus Varga. Lavinia Petrea a vorbit pentru OK! despre viaţa ei de dincolo de sticlă şi de ce a renunţat la idea de a mai avea un moştenitor.

Lavinia, eşti la Pro TV încă din studenţie. Cum îţi păstrezi viu interesul pentru meseria pe care o practici de atâta timp?

Îmi iubesc meseria şi cred că acest sentiment se va păstra indiferent dacă în viitor voi mai face sau nu asta. Este o relaţie pe viaţă. Faptul că alternez prezentarea cu munca de redacţie mă ţine mereu în priză şi îmi place asta. În toţi aceşti ani a intervenit însă ceva: toleranţa mea la ştirile însoţite de avertismentul “informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional“. Sunt mult mai sensibilă şi empatică, iar asta se întâmplă de când sunt mamă.

Cum te distanţezi de toate acele informaţii negative din ştiri?

Am căutat soluţii ca supra-expunerea la informaţii mai puţin plăcute să nu îmi afecteze nici viaţa professional, nici pe cea personală. Aici un rol foarte important îl are soţul meu. Discut cu el mult despre emoţiile mele legate de ştiri, legate de evenimentele neplăcute la care suntem cu toţii martori. Cred că atunci când accepţi că ceva te sperie şi conştientizezi teama, reflectezi asupra ei şi te gândeşti în mod realist dacă ţi se poate întâmpla şi ţie ceva similar şi în ce condiţii, poţi depăşi mai uşor momentul. Un alt lucru pe care îl fac este acela ca, atunci când sunt liberă, să mă deconectez total de la informaţiile negative.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite