Lady Gaga, regina Twitter-ului, a fost detronată. Reţeaua de socializare are un nou lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber are peste 33 de milioane de fani pe Twitter FOTO Twitter
Justin Bieber are peste 33 de milioane de fani pe Twitter FOTO Twitter

După doi ani şi jumătate în care Lady Gaga a fost cea mai populară persoană de pe Twitter, „monstruleţii” admiratori ai cântăreţei au fost întrecuţi numeric de admiratoarele lui Justin Bieber. Contul oficial al adolescentului are cei mai mulţi fani pe reţeaua socială.

Conform datelor statistice făcute publice de TwitterCounter.com, Bieber are cu 18.000 mai mulţi followers pe Twitter decât Lady Gaga. În total, cântăreţul are 33,37 de milioane de fani, pe când Lady Gaga este „urmărită” pe reţeaua socială de 33,35 de milioane de „monstruleţi”.

Lady Gaga a fost cea mai populară persoană pe Twitter timp de doi ani şi jumătate, timp în care a dominat reţeaua socială cu recorduri absolute. În octombrie 2012, contul ei era primul din lume care depăşea pragul de 30 de milioane de followers. Lady Gaga detronase, la rândul ei, pe Britey Spears, în august 2010.

Platforma de microbloguri este, în continuare, dominată de cântăreţi şi a intrat acum sub „imperiul” canadianului în vârstă de aproape 19 ani. Admiratoarele din întreaga lume care vor să ştie fiecare mesaj de 140 de caractere postat de acesta l-au propulsat pe Bieber în topul celor mai populare persoane din universul Twitter.

Twitter top 5

Dacă pentru primele două locuri în top, bătălia fanilor este destul de strânsă, Katy Perry se situează pe locul al treilea, la o distanţă de aproape două milioane de admiratori. Ea are, în prezent, 31,5 milioane de fani.

Rihanna este a patra personalitate populară pe reţeaua socială, cu aproape 28 de milioane de fani.

Singura persoană din clasamentul primilor cinci care „conduc” Twitter după numărul de fani care nu cântă este preşedintele SUA. Barack Obama are peste 26 de milioane de followers şi propriul său record, cu cel mai popular mesaj: „Four more years”.

Pe de altă parte, Justin Bieber domină topul şi după numărul de mesaje postate: peste 20.000, mai mult decât dublu faţă de oricare dintre celelalte personalităţi.

twitter count
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite