Kim Kardashian va produce şi va apărea într-un serial documentar despre Elizabeth Taylor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Vedeta de reality TV Kim Kardashian va fi producător executiv şi va şi apărea într-un serial documentar despre Elizabeth Taylor, informează Variety.

FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Comandat de BBC, documentarul în trei părţi - care a primit titlul de lucru „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar” -, va fi realizat de casa de producţie Passion Pictures, cunoscută pentru filmul recompensat cu Oscar „Searching for Sugar Man”, precum şi pentru „Super/Man”, un documentar despre Christopher Reeve, care a avut succes la ediţia de anul acesta a Festivalului Sundance, potrivit Agerpres. 

Miniseria documentară analizează talentul şi tehnica actoricească ale lui Elizabeth Taylor - care a fascinat cinefii şi a schimbat, în acelaşi timp, relaţia dintre public şi vedete -, arătând cum actriţa a reinventat conceptul de faimă, în timp ce a spart „plafonul de sticlă” de la Hollywood, ca apoi să devină o femeie de afaceri miliardară şi activistă.

„Elizabeth Taylor era fără regrete ea însăşi”, a spus Kardashian, cea care a realizat ultimul interviu înainte de moartea actriţei. „Este dovada că poţi continua să evoluezi şi să te schimbi şi să deschizi mai multe capitole în viaţă - iar ea a netezit calea pentru noi toţi care i-am călcat pe urme”.

În plus faţă de Kardashian, miniseria va conţine interviuri cu prietena actriţei Joan Collins, competitoarea ei pentru rolul Cleopatra, Margaret O'Brien, o colegă de şcoală, prietena apropiată Carole Bayer Sager, omul de ştiinţă Anthony Fauci, care a colaborat cu Elizabeth în campaniile de luptă contra SIDA, şi mulţi alţii.

„Acest serial captivant promite înţelegerea într-o nouă lumină a lui Elizabeth Taylor - atât a tehnicii pe care o folosea, cât şi a puterii ei ca actriţă, precum şi a capacităţii de a se reinventa”, a spus Alistair Pegg, din cadrul BBC.

„Elizabeth a dezvoltat şi a definit înţelegerea pe care o avem astăzi despre faimă şi celebritate de-a lungul deceniilor. Un talent unic şi o adevărată deschizătoare de drumuri, suntem extrem de entuziasmaţi să-i explorăm viaţa extraordinară şi moştenirea lăsată în urmă”, a precizat Hamish Fergusson, director de creaţie şi producător executiv în cadrul Passion Pictures.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite