Kim Kardashian studiază Dreptul şi vrea să devină avocat. Care este motivul din spatele deciziei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Kardashian FOTO Getty Images
Kim Kardashian FOTO Getty Images

Kim Kardashian (38 de ani) a declarat într-un interviu pentru revista Vogue că studiază Dreptul şi intenţionează să devină avocată. Vedeta americană a dezvăluit şi motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Kim Kardashian urmează, în prezent, un stagiu într-un cabinet de avocatură şi intenţionează să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru revista Vogue. 

Vedeta de televiziune a mărturisit şi motivul pentru care a decis să se reorienteze din punct de vedere profesional: spune că a devenit interesată de ideea de a studia Dreptul după ce a intervenit pe lângă preşedintele american Donald Trump pentru a obţine graţierea lui Alice Marie Johnson, în vârstă de 63 de ani. 

Alice Marie Johnson a fost condamnată în 1996 la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat, pentru participarea la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis din statul american Tennessee.

În iunie 2018, la o săptămână după ce a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Albă, liderul american a graţiat-o pe Alice Marie Johnson.

Kim Kardashian a dezvăluit pentru Vogue şi faptul că a mai fost invitată şi cu altă ocazie la Casa Albă pentru a participa la un grup de lucru ce analizează sistemul graţierilor şi regimul de eliberare condiţionată din Statele Unite.

„M-am gândit foarte mult la acest lucru. Casa Albă m-a invitat ulterior pentru a da sfaturi cu privire la sistemul graţierilor din SUA. Mă aflam în Roosevelt Room, înconjurată de judecători şi alţi oameni foarte puternici şi atunci mi-am dat seama că trebuie să aflu mai multe lucruri în legătură cu asta, să fiu mai informată. (...). Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care şi-au plătit datoria faţă de societate. Am simţit că sistemul ar putea fi foarte diferit şi mi-am dorit să lupt pentru a-l îmbunătăţi. Iar dacă voi cunoaşte mai multe lucruri, voi putea să fac mai mult“, a declarat vedeta. 

Stagiul în cabinetul de avocatură din San Francisco durează patru ani, ulterior vedeta se va prezenta la examenul de admitere în barou. Până atunci, vedeta americană spune că va analiza şi alte cazuri ale unor deţinuţi care solicită să fie eliberaţi anticipat. 

Kim Kardashian nu a obţinut niciodată o diplomă din partea universităţii Pierce, unde s-a înscris la finalul studiilor sale liceale şi la care a renunţat ulterior. Însă câteva state americane, inclusiv California, permit studierea Dreptului în cadrul unui cabinet de avocatură, apoi participarea la examenul de admitere în barou, după o perioadă de patru ani.

Kim Kardashian este o actriţă, fotomodel şi vedetă de televiziune din Statele Unite. Ea este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert.

Kardashian.este căsătorită cu rapperul american Kanye West, din 2014, cu care are trei copii, pe North, Saint si Chicago. Kim a devenit cunoscută în 20017 după ce o înregistrare video în care este surprinsă în diferite ipostaze sexuale împreună cu fostul ei partener Ray J a ajuns pe internet. 

kim kardashian kanye west - getty

Kanye West şi kim Kardashian FOTO Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite