Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă: ce i-a cerut starleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Kardashian luptă pentru a elibera o femeie din închisoare FOTO EPA
Kim Kardashian luptă pentru a elibera o femeie din închisoare FOTO EPA

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a întâlnit miercuri, la Casa Albă, cu preşedintele Donald Trump şi alţi oficiali, între care consilierul Jared Kushner.

Kim Kardashian şi Donald Trump au discutat despre reforma închisorilor şi graţierea unei femei.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, preşedintele american a anunţat: „O întâlnire minunată cu Kim Kardashian azi. Am vorbit despre reforma închisorilor şi pronunţarea sentinţei.“

El a publicat şi o fotografie în care apare, în Biroul Oval, alături de starletă.

Kardashian, îmbrăcată sobru, a fost văzută părăsind Casa Albă la o oră după ce a ajuns, fiind însoţită de câteva persoane, potrivit CNN. Ea a plecat într-un Chevrolet SUV parcat în curtea Casei Albe - surprinzător nivel de accesibilitate, scriu jurnaliştii. Invitaţilor VIP la Casa Albă le este cerut, de regulă, să treacă printr-o poartă pentru a urca în maşinile lor.

Deşi nu a coborât geamul pentru a-i saluta pe reporterii adunaţi să îi surprindă plecarea, un angajat al ei a fost văzut înregistrând cu telefonul jurnaliştii.

Vizita lui Kardashian a fost iniţial raportată de Vanity Fair. Secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, a confirmat-o câteva ore mai târziu, fără a oferi detalii.

Kim Kardashian face lobby pentru graţierea unei femei care a executat mai mult de 20 de ani de închisoare pentru o infracţiune minoră ce implică drogurile. Miercuri, ea a scris pe Twitter: „La mulţi ani, Alice Marie Johnson. Ziua asta este pentru tine.“

A revenit cu declaraţia: „Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Trump pentru această după-amiază. Sperăm ca preşedintele să o graţieze pe doamna Alice Marie Johnson care execută o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru o primă şi minoră infracţiune.“

Reforma carcerală a fost o chestiune cheie pentru Kushner, care sprijină proiectul de lege care ajută foştii deţinuţi să se integreze în societate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite