Kathy Griffin, acuzaţii la adresa lui Trump, de pe patul de spital: „Minte. Nu m-au testat pentru COVID-19 din cauza restricţiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kathy Griffin il acuza pe Trump ca minte in privinta testelor COVID-19 FOTO Guliver/Getty Images
Kathy Griffin il acuza pe Trump ca minte in privinta testelor COVID-19 FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Kathy Griffin (59 de ani), aflată în spital şi având simptome „insuportabil de dureroase“, a criticat atitudinea preşedintelui Americii Donald Trump (73 de ani) privind criza creată de coronavirus.

După ce a fost internată într-un spital cu simptome „insuportabil de dureroase“, Kathy Griffin a reacţionat împotriva declaraţiei lui Donald Trump despre focarul de coronavirus, potrivit căreia există suficiente teste pentru COVID-19, scrie ew.com.

Într-un tweet, actriţa l-a acuzat pe Trump că a minţit cu privire la disponibilitatea testelor de coronavirus din Statele Unite, pe fondul pandemiei care a luat mii de vieţi şi care continuă să se răspândească în întreaga lume.

„El (Donald Trump – n.r.) minte. Am fost trimisă în camera de izolare # COVID19 dintr-un spital dintr-o unitate de îngrijire medicală de urgenţă separată după ce am prezentat simptome insuportabil de dureroase. Spitalul nu m-a putut testa pentru #coronavirus din cauza restricţiilor Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (Pence task force). # TESTTESTTEST“, a scris Griffin, miercuri.

Griffin a împărtăşit cu fanii şi două fotografii în tweet-ul ei, în care apare într-un pat de spital, în timp ce purta şi o mască de protecţie peste nas şi gură.

Dacă ar fi diagnosticată cu coronavirus, Griffin s-ar alătura lui Tom Hanks, Idris Elba, Debi Mazar, Daniel Dae Kim, Andy Cohen şi Nyle DiMarco în lista de celebrităţi care au contractat COVID-19 în timpul focarului.

Cu câteva ore în urmă, preşedintele Trump a scris pe Twitter că SUA au făcut „mult mai multe testări decât oricare altă naţiune, de departe“: „Pe o perioadă de opt zile, Statele Unite fac acum mai multe teste decât ceea ce face Coreea de Sud pe o perioadă de opt săptămâni. Bună treabă!“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite