Kanye West, în centrul unui nou scandal: a servit sushi pe femei dezbrăcate, la ziua sa de naștere FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După acuzațiile de antisemitism de anul trecut, rapperul a „recidivat“, fiind acuzat de misoginism.

Kanye West și noua sa parteneră, Bianca Censori FOTO Profimedia
Kanye West și noua sa parteneră, Bianca Censori FOTO Profimedia

Kanye West a împlinit 46 de ani pe 8 iunie, dar a organizat o petrecere privată în data de 10 iunie. Rapperul pare să nu poată sta departe de scandaluri, căci una dintre opțiunile „culinare“ a stârnit numeroase controverse în mediul online, după ce a servit invitaților sushi așezat pe femei dezbrăcate, relatează The Independent.

La petrecere a fost prezentă și fiica cea mare a artistului, din mariajul cu Kim Kardashian, North West, în vârstă de 10 ani. Într-unul dintre clipurile postate pe Twitter, aceasta apare făcând o grimasă la vederea „platoului“ uman cu sushi.  La petrecere a fost prezentă și noua parteneră a lui West, Bianca Censori.

După cum se observă în clipurile și fotografiile distribuite pe Twitter, West a optat să servească sushi într-un mod neconvențional: de pe corpul unei femei. Aceasta era întinsă pe o masă, era înconjurată de platouri cu sushi, iar pe corpul ei erau, de asemenea, aranjate farfurii cu sushi, inclusiv unul poziționat în zona intimă.

Ca răspuns la fotografiile de pe Twitter, mai multe internauți l-au acuzat pe West de misoginism.

A trata o femeie ca pe o farfurie este o dovadă de mare misoginism“, a scris un utilizator pe Twitter. „Nu știu ce este mai deranjant, faptul că a avut o femeie goală ca platou de sushi sau faptul că a crezut că este o idee potrivită de petrecere“, a comentat altul.

Obiceiul de a servi mâncarea de pe un corp dezbrăcat vine din practicile japoneze străvechi Nyotaimori. În urmă cu câțiva ani și în România a avat loc o petrecere controversată, la care au participat mai multe vedete și la care a fost servit sushi în aceeași manieră.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite