Kalush Orchestra, câștigătorii Eurovision 2022, în vizită la Arnold Schwarzenegger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii formației ucrainene Kalush Orchestra, deținătorii trofeului Eurovision 2022, au fost invitați acasă la celebrul star american.  Arnold Schwarzenegger a susținut Ucraina încă din primele zile ale războiului.

Kalush Orchestra, în vizită la Arnold Schwarzenegger
Kalush Orchestra, în vizită la Arnold Schwarzenegger FOTO Arhivă personală/Facebook

Într-o postare pe pagina de Facebook, membrii formației ucrainene Kalush au anunțat că l-au vizitat pe Arnold Schwarzenegger, ai cărui fani au fost dintotdeauna.

Ieri l-am vizitat pe Arnold Schwarznegger. Ne-a invitat la el acasă și l-am cunoscut chiar și pe măgărușul lui. Am vorbit despre situația din Ucraina și i-am mulțumit pentru sprijinul său, i-am spus cât de important este pentru noi. Arnold Schwarzenegger îi sprijină activ pe ucraineni încă din primele zile ale războiului, iar pentru asta suntem foarte recunoscători. Credem că sprijinul extern va fi și mai puternic de acum înainte. A fost frumos să cunoaștem o legendă, am crescut cu filmele lui“, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook Kalush Orchestra.

A fost fantastic să-i cunosc pe cei din Kalush Orchestra, campionii Ucrainei la Eurovision. Sunteți o inspirație pentru mine“, a scris Arnold Schwarzenegger pe Twitter.

Arnold Schwarzenegger, susținător al ucrainenilor

Arnold Schwarzenegger a fost una dintre primele personalități de la Hollywood care au luat atitudine după izbucnirea conflictului din Ucraina.

La doar câteva zile după ce Rusia a invadat Ucraina, actorul în vârstă de 75 de ani a solicitat Kremlinului oprirea războiului. Schwarzenegger a publicat pe Twitter un clip video de nouă minute în care a vorbit despre legătura sa cu Rusia şi opinia sa despre război.

„Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul. Lumea a văzut curajul vostru. Ştim că aţi suportat consecinţele curajului vostru“, a spus starul în mesajul video. Vedeta i s-a adresat în mod direct și lui Vladimir Putin: „Tu ai început acest război, tu îl conduci şi tot tu îl poţi opri. Este ilegal ceea ce faci“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite