Justin Bieber se „pensionează“: „Mă retrag. Cred că voi renunţa la muzică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Biber îşi va lansa un nou album FOTO Reuters
Justin Biber îşi va lansa un nou album FOTO Reuters

Justin Bieber a anunţat că are de gând să se retragă din industria muzicală, veste ce i-a luat prin surprindere pe fanii cântăreţului, aşa-zişii „Beliebers“.

Într-un interviu acordat postului de radio „Power 106“, starul pop, în vârstă de 19 ani, a mărturisit că va părăsi scena, cel puţin pentru o perioadă, după ce îşi va lansa cel mai nou album, „Journals“.

„Mă retrag. Am nevoie de puţin timp. Cred că voi renunţa la muzică“, a mărturisit cântăreţul. După ce anunţul a isterizat mass-media, dar mai ales pe fanii artistului, o sursă apropiată vedetei a declarat pentru MailOnline că tânărul glumeşte: „Justin trece printr-o perioadă şi nimeni nu este îngrijorat. Nu se retrage, a glumit“.

„Săptămâna aceasta a vândut în Filipine albume în valoare de 1,2 milioane de dolari, va avea loc premiera filmului său, îşi lansează un nou album – nu pleacă nicăieri, totul este în regulă“, a mai spus aceeaşi sursă, citată de „Daily Mail“.

De asemenea, Bieber a declarat că principalul motiv care a condus la această decizie este faptul că nu se mai simte atras de celebritate. Mai mult, artistul a mărturisit că îşi doreşte să părăsească lumina reflectoarelor tocmai pentru a „creşte“ în calitate de artist, dar şi pentru ca muzica lui să se „maturizeze“. 

În plus, cântăreţul a vorbit şi despre criticile care i-au fost aduse şi a ţinut să clarifice faptul că nu este deloc arogant, aşa cum a fost acuzat. 

„Sunt aici doar pentru fanii mei şi pentru muzică. Nu sunt arogant, mereu am fost un om darnic şi iubitor. Am 19 ani, nu am cum să nu fac greşeli“.

Chiar dacă surse din anturajul cântăreţului sunt de părere că acesta nu a vorbit serios când a spus că are de gând să se retragă, vedeta nu a făcut nicio declaraţie oficială.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite