Justin Bieber, urmărit de ghinion: acuzat oficial de vandalism şi dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber FOTO AFP
Justin Bieber FOTO AFP

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost acuzat în mod oficial de vandalism, după ce a fost surprins în timp ce desena un graffiti pe zidul unui hotel important din Rio de Janeiro, după cum informează contactmusic.com. În plus, cântăreţul a fost dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires din cauza fanilor „Belibers“.

În Brazilia, graffiti-ul este considerat un „act de vandalism“, iar poliţia are dreptul să înceapă o anchetă pentru a verifica faptele. Astfel, după o anchetă care a durat trei zile, autorităţile locale l-au pus oficial sub acuzare pe artisul în vârstă de 19 ani.

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa de 6 noiembrie, în cartierul Sao Conrado, iar un cotidian brazilian de mare tiraj a publicat o serie de fotografii care îl prezentau pe cântăreţul nord-american în timp ce desena cu spray colorat diverse sloganuri pe unul dintre pereţii Hotelului Naţional Rio de Janeiro

Potrivit autorităţilor locale, Justin Bieber va fi amendat pentru că „a marcat şi a murdărit o clădire sau un monument urban“. De asemenea, autorităţile braziliene au anunţat că vor avea nevoie de 30 de zile pentru a analiza toate probele înainte de a anunţa suma cu care va fi amendat cântăreţul. 

Potrivit „E!News“, echipa care asigură paza artistului a declarat pentru autorităţile braziliene că muzicianul a primit permisiunea din partea primăriei din Rio de Janeiro pentru a vopsi cu graffiti o altă clădire, însă agenţii de pază au considerat că acea zonă nu era suficien de sigură şi au decis să merargă într-o altă zonă. 

În plus, Bieber nu a încercat să ascundă incidentul, din contră, acesta a postat pe contul său de pe platforma Instagram numeroase fotografii care îl prezintă alături de desenele cu graffiti realizate. 

„Toate locurile în care am făcut desene cu graffiti au fost aprobate. Nu sprijin vandalizarea cu graffiti a clădirilor private“, explică Bieber într-un text care însoţeşte acele fotografii. 

Se pare că turneul din Brazilia a fost unul urmărit de ghinion, graffiti-ul nefiind singurul incident de care canadianul a avut parte. La concertul din Sao Paolo, tânărul a părăsit scena în timpul concertului, după ce a fost lovit cu o sticlă. Mai mult, incidentul avea loc la doar o zi după ce canadianul a fost surprins furişându-se afară dintr-un bordel din Rio de Janeiro. 

Mai mult, ieri seară Bieber a fost dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires din cauza fanilor gălăgioşi. Mai grav este că niciun hotel din împrejurimi nu vrea să-i găzduiască pe Bieber şi pe cei 25 de membrii ai echipei care îl însoţeşte. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite