Justin Bieber, acuzat de viol. Victima descrie în amănunt incidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celebrul cântăreţ Justin Bieber e acuzat de viol. (Foto: Getty Images)
Celebrul cântăreţ Justin Bieber e acuzat de viol. (Foto: Getty Images)

Weekendul acesta nu a fost unul bun pentru artist. Cântăreţul de 26 de ani s-a trezit acuzat de viol într-o postare pe social media Acuzatoarea, pe nume Danielle (şi-a dat doar numele mic), a făcut sâmbătă o postare cât se poate de detaliată în care a povestit incidentul despre care pretinde că s-a petrecut în noaptea de spre 10 martie 2014, la Four Seasons Hotel din Austin, Texas.

Aceea a fost perioada unui festival desfăşurat în zonă, unde artistul a avut un concert. "Eu şi prietenii mei ne-am distrat întreaga noapte. Apoi a venit la noi un tip şi m-a întrebat dacă aş vrea să-l cunosc pe Justin. Bineînţeles că am spus da."

Danielle scrie că a ajuns în camera lui de hotel, unde Justin i-a spus să se aşeze în pat lângă el. "Mi-a cerut telefonul şi l-a pus la încărcat, dar cred că aceasta a fost o scuză ca să mi-l ia, de fapt." Danielle îşi aminteşte că l-a sărutat, dar s-a temut să meargă mai departe. "Sărutările noastre s-au transformat apoi într-un preludiu fierbinte. S-a urcat pe mine, m-a sărutat pe gât, apoi a coborât spre abdomen. Mi-a desfăcut pantalonii, mi-i i-a dat jos... Eu mă tot gândeam unde sunt prietenii mei, dacă într-adevăr mi-am dat consimţământul pentu asta, mă gândeam şi la iubita lui de atunci, Selena Gomez, şi cum ar reacţiona dacă ar afla..."

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite