Justin Bieber, acuzat de agresiune sexuală, a intentat proces pentru defăimare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
justin bieber foto epa efe

Cântăreţul canadian Justin Bieber a intentat, joi, proces pentru defăimare împotriva a două conturi de Twitter, el fiind acuzat la de comiterea unor agresiuni sexuale, potrivit Variety.

Bieber pretinde despăgubiri de 20 de milioane de dolari pentru acuzaţii "răuvoitoare". El spune că are probe "indiscutabile", afirmând că este vorba de "minciuni scandaloase şi inventate".

Cântăreţul a negat pe Twitter acuzaţia făcute pe reţeaua de socializare de o femeie, Danielle, care a dispărut ulterior. Potrivit acesteia, Justin Bieber ar fi invitat-o împreună cu alte prietene ale ei în camera lui de la hotelul Four Season pe 9 martie 2014 şi ar fi agresat-o. Pe un alt cont de Twitter, o persoană Kadi l-a acuzat pe artist că a agresat-o sexual într-un hotel din New York, în mai 2015.

Bieber, în vârstă de 26 de ani, a devenit cunoscut în adolescenţă, când s-a remarcat prin reinterpretări ale unor piese celebre. Primul lui EP, „My World”, a fost lansat în 2010. Muzica lui a fost, până acum, accesată audio online de peste 50 de miliarde de ori.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri