Justin Bieber a lovit un fan cu pumnul, lăsându-l sângerând: care a fost motivul din spatele reacţiei violente VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Justin Bieber (22 de ani) a lovit un fan cu pumnul şi l-a umplut de sânge, atunci când acesta a încercat să îl atingă. Nu este însă primul incident în care cântăreţul canadian este implicat.

A rămas cu buza umflată şi nu l-a atins pe Bieber 

În timp ce venea cu o maşină la concertul pe care urma să îl susţină în Barcelona, Justin Bieber a lovit un fan cu pumnul şi i-a însângerat buza. Cântăreţul canadian l-a lovit pe adolescent în momentul în care acesta s-a repezit să îl atingă. Momentul a fost filmat, iar fanul entuziast poate fi văzut în timp ce aleargă către geamul maşinii în care se afla starul pentru a-l atinge, în timp ce automobilul rula la viteză mică. Justin Bieber a reacţionat violent şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe tânărul dornic să îl cunoască, arată „Daily Mail“.

În timp ce maşina se îndepărta, tânărul este surprins ducându-şi mâna la gură şi pare în stare de şoc, după care se întoarce către camerele de filmat pentru a-şi arăta buza însângerată. Un grup de fete din apropierea tânărului par a fi la fel de şocate când văd sângele de pe faţa lui. După care, băiatul duce mâna la gură şi scuipă sânge.

Europa Press scrie că băiatul implicat este minor şi că poliţia locală nu va investiga incidentul, chiar dacă victima poate să facă plângere în acest sens. Băiatul a declarat pentru „Mossos d'Esquadra“ că nu ştie dacă va depune sau nu o plângere. „A fost, mai degrabă, un delict, decât o crimă. Pentru o crimă, victima ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. Imaginile arată că nu a avut loc un atac susţinut“, notează sursa citată.

Alte incidente în care Bieber a fost implicat 

Acesta este doar ultimul dintr-o serie lungă de incidente în care a fost implicat Justin Bieber, mai ales în vara anului 2014 când a avut o altercaţie cu Orlando Bloom, cei doi întâlnindu-se într-un club din Ibiza. Orlando ar fi vrut să îi dea un pumn canadianului, după ce Leonardo DiCaprio i-ar fi spus să plece, iar Bieber s-a enervat. Martorii spun că actorul cunoscut pentru rolul din franciza „Stăpânul Inelelor“ a încercat să îl lovească pe muzician însă nu a reuşit. Bieber nu a reacţionat, iar mulţimea l-a aplaudat în timp ce a plecat. Incindentul a avut loc în faţa restaurantului Cipriani, local frecventat de vedete precum Lindsay Lohan, Paris Hilton şi Puff Daddy.

Justin i-ar fi spus lui Orlando „Să o saluţi pe Miranda Kerr din partea mea“, chiar înainte ca actorul să încerce să îl lovească. Justin a continuat să îl provoace pe Orlando postând pe reţele sociale o poză cu fosta soţie a acestuia, îmbrăcată în bikini. După care a mai pus o poză în care Orlando Bloom se şterge la ochi în timp ce plânge. Deşi acest zvon nu este confirmat, Orlando Bloom ar fi avut câteva întâlniri cu Selena Gomez, fosta iubită a canadianului. 

Bieber nu se mai întâlneşte cu fanii 

La începutul anului 2016, Justin Bieber a anunţat că îşi anulează toate întâlnirile cu fanii săi pe motiv că îl epuizează emoţional şi îl fac nefericit, aducându-l aproape de depresie. „Voi anula întâlnirile de salutare a fanilor. Îmi place să întâlnesc oameni minunaţi ca voi, dar sfârşesc prin a mă simţi epuizat şi încărcat cu energia spirituală a atâtor oameni, făcându-mă nefericit“, le-a transmis Justin Bieber fanilor prin intermediu reţelei sociale.

Cântăreţul a adăugat că vrea să-şi păstreze sănătatea mintală şi îi este greu să facă acest lucru fiind tot timpul în contact cu aşteptările oamenilor: „Presiunea aşteptărilor celor pe care îi întâlnesc despre cum ar trebui să fiu este mai mult decât pot duce şi o greutate prea mare pe umerii mei. Nu mi-am dorit niciodată să dezamăgesc, dar simt că mai degrabă vă ofer show-urile şi albumele promise. Nu vă pot spune cât de rău îmi pare şi mi-aş dori să nu-mi fie atât de greu şi vreau să ştiţi că doar cu mintea limpede vă pot oferi cel mai bun spectacol pe care l-aţi văzut vreodată“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite