Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost strivit de un plug de zăpadă: „Am pierdut multă carne și oase”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Am ales să supraviețuiesc”, a declarat actorul Jeremy Renner în primul său interviu acordat  după accidentul cu plugul de zăpadă, produs de Anul Nou, într-un interviu acordat televiziunii americane ABC, citat joi, 30 martie, de BBC.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Starul Marvel și-a rupt mai mult de 30 de oase când a încercat să oprească vehiculul să treacă peste nepotul său în ziua de Anul Nou.

„Am ales să supraviețuiesc, nu o să mă omoare, în niciun caz”, a declarat acesta în primul său interviu televizat de la accident. 

În ciuda rănilor suferite, Renner a declarat că „ar face-o din nou”, pentru că astfel și-a salvat nepotul.

Renner a fost internat la spital în stare critică, cu traumatism toracic și leziuni ortopedice, după ce a fost călcat de un plug de zăpadă.

Actorul încercase să oprească plugul să nu se prăbușească peste nepotul său după ce a început să se rostogolească la vale, fără ca nimeni să îl conducă.

Întrebat dacă își amintește durerea, Renner a confirmat că a fost „treaz în fiecare moment” când mașina de șapte tone l-a strivit.

„Am pierdut multă carne și mai multe oase în urma accidentului, dar m-am realimentat și reumplut cu dragoste”, a povestit Jeremy Renner.

El este văzut devenind emoționat când prezentatoarea Diane Sawyer îi amintește cum și-a cerut scuze familiei sale de pe patul de spital folosind limbajul semnelor în zilele de după accident.

Actorul a făcut aceste afirmații într-un interviu, care va fi difuzat integral pe 6 aprilie pe postul american ABC.

Renner este cunoscut mai ales pentru filme precum „Arrival”, „The Hurt Locker”, „The Bourne Legacy” și pentru că l-a interpretat pe Hawkeye din „Marvel”.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite