Jennifer Lopez, aventură cu împuşcături în timpul filmărilor pentru noul videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După episodul împuşcăturilor, Jennifer Lopez s-a întors la muncă FOTO Reuters
După episodul împuşcăturilor, Jennifer Lopez s-a întors la muncă FOTO Reuters

Jennifer Lopez a avut motive să se teamă o pentru viaţa sa, atunci când, în timpul filmărilor pentru cel mai nou videoclip al său, s-au auzit împuşcături.

Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani se afla în Fort Lauderdale, Florida, pentru a filma videoclipul melodiei „Live It Up“, când în apropiere s-au auzit trei împuşcături.

Pe platoul de filmare se afla şi prezentatorul TV, Rob Marciano, care trebuia să facă un interviu cu Lopez. 

Pe contul său de Twitter, el a postat următorul mesaj: „BREAKING: S-au auzit împuşcături în Fort Lauderdale ÎN TIMPUL interviului meu cu JLo. Nu glumesc. Cei de la pază au dus-o repede de aici“.

Ulterior, Rob Marciano a adăugat: „Pot să văd şi să aud ambulanţele apropiindu-se la 366 de metri. Poliţia a confirmat împuşcăturile. Nimeni nu a fost nimerit“.

Forţele de ordine locale au răspuns apelului. Împuşcăturile s-au azuit din partea de nord a parcului, în timp ce Jennifer Lopez împreună cu echipa sa se aflau în sudul acestuia.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliţiei din Fort Lauderdale, „în jurul orei locale 19:30 poliţia am primit un raport conform căruia s-au auzit împuşcături în parcarea zonei de nord a parcului, localizată la nr 800 Seabreeze Boulevard“.

După această sperietură, cântăreaţa s-a întors imediat la muncă, pentru a putea termina filmările la noul videoclip, în care va apărea şi cântăreţul Pitbull.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite