Jennifer Lawrence, actriţa din „Don't Look Up”: Oricine vrea se poate uita la poze cu mine dezbrăcată. Am rămas traumatizată pe viaţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lawrence e însărcinată ( Foto: Profimedia, Getty Images )
Jennifer Lawrence e însărcinată ( Foto: Profimedia, Getty Images )

Kentucky a dat lumii două vedete la fel de picante: KFC şi pe Jennifer Lawrence. Cu firea ei spumoasă şi glumele îndrăzneţe, actriţa a fost de la bun început ca o gură de aer proaspăt într-un Hollywood populat de figuri de ceară şi gesturi studiate.

Se împiedică pe covorul roşu, în cele mai strălucitoare ţinute, bea şampanie direct din sticlă la picnicuri, a alergat în pijamale pe stradă de bucurie când Joe Biden a câştigat alegerile prezidenţiale şi este, în general, the girl next door.

Doar că în urmă cu trei ani, după câteva eşecuri cinematografice, a luat decizia de a dispărea o vreme din lumina reflectoarelor. Şi iat-o acum revenind pe firmament, cu două surprize: o comedie în care joacă alături de cele mai grele nume de la Hollywood şi o sarcină, confirmată la începutul lunii septembrie. De fapt, trailerul filmului „Don’t Look Up”, unde joacă alături de Meryl Streep şi Leonardo DiCaprio, a apărut în aceeaşi zi cu vestea sarcinii.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite