Jennifer Garner şi Ben Affleck s-ar fi despărţit în secret şi se îndreaptă spre divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Jennifer Garner (43 de ani) şi Ben Affleck (42 de ani), care alcătuiesc un cuplu denumit de presa americană „Bennifer II“ („Bennifer I“ fiind alcătuit în anii 2000 de Ben Affleck şi Jennifer Lopez), „s-au despărţit în secret“ şi „se îndreaptă spre divorţ“, anunţă tabloidele americane.

Atât „OK! Magazine“, cât şi „National Enquirer“ au publicat în această săptămână articole în care au afirmat că relaţia dintre cele doi soţi este în pragul colapsului, potrivit site-ului dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Cei doi actori americani, care s-au căsătorit în 2005 şi au trei copii împreună - Violet, în vârstă de nouă ani, Seraphina, în vârstă de şase ani, şi Samuel, în vârstă de trei ani - s-ar fi despărţit deja luna trecută, afirmă tabloidul „National Enquirer“, potrivit căruia cuplul se îndreaptă spre un divorţ costisitor, estimat la peste 150 milioane de dolari.

Site-ul aceluiaşi tabloid american afirmă că Ben Affleck doreşte să dea publicităţii cât mai devreme un anunţ oficial despre despărţirea sa de Jennifer Garner, protagonista serialului „Alias“, înainte de cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor, pentru ca presa internatională să se concentreze asupra vieţii sale profesionale, mai ales atunci când va participa la evenimentele de promovare a filmului „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii/ Batman V Superman: Dawn Of Justice“, ce va fi lansat în martie 2016.

Jennifer Garner şi Ben Affleck nu au mai fost fotografiaţi împreună de peste o lună, când au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se plimbau în cartierul în care locuiesc, Brentwood, din oraşul Los Angeles.

Site-ul RadarOnline.com a publicat la rândul său un articol în care sugerează că Jennifer Garner a luat decizia de a se despărţi de Ben Affleck după ce mariajul lor a trecut prin numeroase momente dificile în ultimii ani.

„Adeseori, atunci când Ben şi Jen au o problemă, se pun de acord pentru a se ocupa de ea împreună, chiar dacă asta îi face să se simtă nefericiţi împreună“, a spus o sursă din anturajul celor doi actori. „Jennifer are câţiva prieteni care cred că ea şi Ben formează o pereche oribilă, în ciuda faptului că el adoră să fie tatăl acelor copii ai lor“, a adăugat aceeaşi sursă.

Un alt prieten apropiat al cuplului a spus: „Jen se pregăteşte de fapt, din punct de vedere emoţional, de mai multă vreme pentru acest divorţ. Consultă un psiholog pentru a o învăţa cum să treacă peste acest divorţ, cum să îşi crească copiii după despărţirea de Ben. Ea va primi custodia copiilor“.

Tot site-ul RadarOnline.com afirmă că Ben Affleck şi Jennifer Garner petrec tot mai mult timp departe unul de celălalt, după ce starul din „Gone Girl“ a fost văzut jucând poker timp de multe ore, pe mize consistente, la Las Vegas, pe 3 mai.

Actorul a fost văzut din nou jucând poker în Las Vegas în primele ore ale dimineţii de 14 mai, în timp ce soţia lui se afla la New York. Copiii cuplului au fost lăsaţi sub supravegherea unei bone, la Los Angeles.

De asemenea, de ziua de naştere a actriţei Jennifer Garner, pe 17 aprilie, Ben Affleck a făcut o călătorie, singur, în Canada, în timpul căreia a fost fotografiat fără verighetă.

„I-a spus lui Ben că vrea să dea publicităţii anunţul oficial despre despărţirea lor înainte de a zecea aniversare a căsătoriei lor, pe 29 iunie“, a spus un apropiat al cuplului.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au împrietenit în 2001 în timpul filmărilor de la „Pearl Harbor“, dar s-au îndrăgostit abia în 2003 în timpul filmărilor de la „Daredevil“, un film în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Ben Affleck a avut anterior o relaţie cu o altă Jennifer, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au şi logodit. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment.

La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley din 2000 până în 2003.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite