Jenna Bush, fiica fostului preşedinte american, i-a dat un ultimatum soţului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica lui George W. Bush recunoaşte că i-a dat partenerului său de viaţă, Henry Hager, un "ultimatum manipulator".

familia lui George W  Bush la nunta la Jenna Bush cu Henry Hager   profimedia 0600532452 jpg

Într-o ediţie recentă a emisiunii "Today", Jenna Bush a povestit că între ea şi soţul ei, Henry Hager, a existat un moment crucial, de tensiune în relaţia lor. Este vorba despre perioada în care fiica fostului preşedinte american George W. Bush avea în plan să părăsească Washington-ul.

Jurnalistă şi prezentatoarea talk-show-ului "Today", acum în vârstă de 41 de ani, Jenna Bush a povestit că a fost nevoită să-i dea un "ultimatum manipulator" partenerului său de viaţă, Henry Hager, pe vremea când nu formau încă o familie. Practic, într-un "mod dramatic", i-a spus iubitului ei de atunci: "Acum, ascultă, dacă nu vrei să mă mut în America Latină, trebuie să ne logodim". Cumva panicat, Henry a trebuit să găsească o soluţie. Aşa că, pentru că a doua zi era Valentine's Day, a scos-o în oraș la un restaurant drăguț, unde au primit o sticlă de șampanie cu un mesaj legat în jurul ei pe care scria "Nu pleca". În ciuda emoţiei create, totuşi nu era o cerere în căsătorie... Ba chiar, a lăsat-o să aştepte câţiva ani să-i pună inelul de logodnă pe deget.

Jenna shares the story of when she though Henry was proposing to her and how he turned that into a Valentine’s Day gift 😂💝 pic.twitter.com/UceKZzS0Vs

— TODAY with Hoda & Jenna (@HodaAndJenna) February 14, 2023

Jenna Bush şi Henry Hager sunt căsătoriţi de 15 ani

Cuplul s-a întâlnit prima dată în 2004, când Henry Hager lucra pentru fostul președinte George W. Bush. Într-un episod al emisiunii "Today", Jenna a explicat că, în timp ce Henry lucra pentru tatăl ei, un prieten comun, care era stagiar cu Henry, l-a invitat să urmărească meciul din Texas împreună cu grupul. La acea vreme, Henry avea o prietenă, dar el și Jenna au avut o chimie instantanee.

Cuplul s-a căsătorit în 2008 și nu este o surpriză faptul că s-au căsătorit la ferma familiei ei din Texas. La vremea respectivă, Jenna Bush a dezvăluit că, din moment ce tatăl ei se afla la al doilea mandat în funcție, a încercat să renunțe la ideea unei nunți tradiționale. "Tatăl meu a vrut să facem o nuntă rapidă, pentru că era o mare problemă de organizare", a explicat prezentatoarea talk-show-ului. "El era de genul: 'Ce faceți? Ar trebui să fugiți, pur și simplu'". La momentul acela, ea nu era sigură dacă tatăl ei se referea la o nuntă rapidă în stil Las Vegas sau la altceva. Cert e că, până la urmă, Jenna a avut parte de nunta ei de vis cu Henry, iar în ziua cea mare, "tatăl meu m-a luat în camioneta lui și mi-a spus: "Arăți minunat, iubito", iar apoi amândoi am plâns".

Cuplul este căsătorit de aproape 15 ani şi are 3 copii: pe Mila (9), Poppy (7) şi Hal (3).

FOTO: Profimedia, Instagram

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite