Jay Leno a primit grefe de piele după accident. Va mai fi supus unei intervenții chirurgicale

0
Publicat:

Prezentatorul, care a suferit arsuri de gradul doi și trei în urma unui incendiu al automobilului său, a primit grefe de piele și se simte bine, dar mai are nevoie de o operație, potrivit rollingstone.com.

Jay Leno este un pacient model
Jay Leno este un pacient model FOTO Profimedia

Medicul Peter Grossman a declarat într-o conferință de presă că Jay Leno a suportat bine prima operație prin care i s-au pus grefe de piele, dar că arsurile necesită „un tratament suplimentar“, precum și o nouă intervenție, în această săptămână.

Grossman a oferit câteva detalii suplimentare despre procedura la care a fost supus Leno. Acestuia i s-a excizat pielea afectată și i s-au pus grefe pe față, piept și mâini. 

Comediantul în vârstă de 72 de ani este internat într-un spital din Los Angeles, după ce a suferit arsuri grave, când una dintre mașinile sale a luat foc în garaj, în urma unei scurgeri de benzină.

Se pare că Leno, mare colecționar de mașini, lucra la una dintre mașinile sale în garaj atunci când carburantul scurs a luat foc. Colecţia sa, care cuprinde maşini şi motociclete de epocă, este estimată la 10 milioane de dolari.

Potrivit medicului Peter Grossman, starea de spirit a lui Jay Leno este foarte bună. „Este Jay Leno. Se plimbă şi face glume", a declarat medicul.

Este incredibil de amabil cu personalul. A fost recunoscător tuturor celor de aici şi este un pacient model, care înţelege gravitatea rănilor sale“, a adăugat acesta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite