Iustin Ianău şi-a schimbat look-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iustin Ianău, tânărul băcăuan care a impresionat o ţară întreagă cu vocea sa, şi-a schimbat look-ul după apariţia de la show-ul „Românii au talent“.

Elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional de Arte „George Apostu", Iustin Narcis Ianău susţine că viaţa lui s-a schimbat în doar câteva săptămâni. După prima sa apariţie, a ajuns o mică vedetă. Oamenii întorc capul după el pe stradă şi dă autografe oriunde se duce.

Iustin nu mai iese în oraş fără gel în păr, fond de ten discret, o eşarfă în jurul gâtului şi gulerul ridicat. „De când am apărut la televizor, m-am schimbat. Mă cunoaşte lumea şi am simţit nevoia să-mi îmbunătăţesc înfăţişarea. Sunt atent la detalii", a spus adolescentul.

Pagina sa de Facebook a ajuns la 5.000 de prieteni, adică limita maximă. Şi mai are încă 3.000 de persoane în aşteptare, care doresc să-i fie prieteni. „M-am gândit să-mi mai fac o altă pagină de socializare, însă am renunţat. Oricum, nu prea am timp să stau la calculator", a mărturisit el.

În următoarele două săptămâni, Iustin pregăteşte melodia pentru finala concursului. Vrea să fie ceva special, care să uluiască pentru a treia oară întreaga ţară. „Nu vreau să dezvălui nimic din felul cum mă pregătesc pentru finală, însă vreau să mă prezint în faţa publicului aşa cum ştiu eu mai bine. Lucrez zilnic cu profesoara mea de canto de la clasă, Claudia Vasilache. Vreau să fiu la înălţime", a spus Iustin. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite