Iulia Albu: „Iubitul meu şi cu mine ne mai dorim cel puţin doi copii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Albu a lăsat în urmă divorţul de Mihai Albu (Foto: arhivă)
Iulia Albu a lăsat în urmă divorţul de Mihai Albu (Foto: arhivă)

Iulia Albu se găseşte în cea mai bună perioadă din viaţă. Vedeta are succes în carieră, dar şi-a găsit şi liniştea în plan amoros. Ba mai mult, vrea să devină din nou mamă.

Ce te face fericită în perioada asta?

Iulia Cea mai mare fericire e faptul că pot fi alături de familia mea. Este un lucru pe care am învăţat să-l apreciez mult mai mult decât o făceam înainte, iar cea mai mare provocare este anticiparea proiectelor următoare, care vor fi o surpriză pentru toată lumea.

Chiar mă uitam la un intro făcut de tine pe Instagram la Tabu cu Iulia Albu. Şi spuneai că fiecare dintre noi e un amalgam de temeri, dorinţe, aspiraţii. Tu ce temeri ai?

Mă tem de lucrurile de care ne temem toţi, cred. Mă tem de eşec, în principal în relaţia cu fiica mea. Îmi este teamă să nu i se întâmple ei ceva rău. Am avut anumite temeri şi insecurităţi legate de mine, într-o perioadă care acum a trecut, din fericire.

Perioada insecurităţilor a coincis cu cea în care ai fost cel mai flamboaiantă din punct de vedere vizual?

Nu, aceea a fost perioada în care am avut foarte mare încredere în mine.

Deci nu era ceva care masca?

Nu, perioada despre care vorbesc eu a fost în şcoala generală şi în liceu. Cred că nu poţi avea un mesaj public atât de puternic decât atunci când ai foarte multă încredere în tine. Aşa că perioada de care spuneai tu a fost una în care am fost şi atacată, şi aplaudată – dar pentru mine, toate aceste lucruri au fost doar zgomot de fundal. Nu au contat şi nu m-au influenţat în niciun fel.

Citeşte mai mult aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite